Εκπρόσωποι ομάδων που χρησιμοποιούν το ΔΑΚ : «Αδυνατούμε να πληρώσουμε τα ποσά που μας ζητά η κα Φτάκα. Αν θέλει να κλείσει τα γήπεδα, ας τα κλείσει…»

Στο κλειστό της Κοζάνης συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου εκπρόσωποι των ομάδων που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κοζάνης, προκειμένου να αποφασίσουν τι θα πράξουν σχετικά με την επιστολή της πρόεδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του δήμου Κοζάνης κας Φανή Φτάκα.



Να θυμίσουμε πως τα αθλητικά σωματεία έλαβαν μια επιστολή από τη διοίκηση του ΟΑΠΝ που τους ενημερώνει πως όσα σωματεία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα κι αδιαφορήσουν γι’ αυτό, δε θα μπορούν να κάνουν χρήση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Κοζάνης. 

Η απόφαση που πάρθηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων είναι να κάνουν τις επόμενες ημέρες μια συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη ευελπιστώντας να δοθεί λύση, έστω και την ύστατη στιγμή. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπως είπε ο εκπρόσωπος των Διόσκουρων Κοζάνης κ. Λουκάς Καραγιαννάκης (και βρήκε σύμφωνους και τους υπόλοιπους εκπροσώπους): 

«Αδυνατούμε να πληρώσουμε. Αν θέλει η κα Φτάκα να κλείσει τα γήπεδα, ας τα κλείσει…».

Θανάσης Τέγος
 kozan.gr 

Σχόλια