Β’ ΕΠΣΚ: Νίκη με ανατροπή το Βέρμιο (φωτο - βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – Ερμής Ασβεστόπετρας  2-1
 Την νίκη με 2-1 σημείωσε η ομάδα του Βερμίου στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Ασβεστόπετρας.
 Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές καλές ευκαιρίες, και 3 γκολ.
Η ομάδα του Βερμίου αν και έπαιζε με πολλές ελλείψεις , λόγω τραυματισμών, έκανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πάνω κάτω την μπάλα, ενώ η ομάδα της Ασβεστόπετρας ήρθε με σκοπό την ισοπαλία.

Να επισημάνουμε εδώ ότι και τα δυο γκολ για το Βέρμιο τα έβαλαν οι χρυσές αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής κ Γεωργιάδης.
Φάσεις και γκολ:
Πρώτη καλή φάση έγινε στο 6΄από την Ασβεστόπετρα όταν σε φάουλ του Χινδιρίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βαρβαρούσης.
26 ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε φάουλ του Χαρίτων, δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά ο Μητατσέλης και κατέληξε άουτ.
30΄ Ευκαιρία πάλι για το Βέρμιο όταν σε φάουλ του Γκιούρου, λάθος απόκρουση του αμυντικού της Ασβεστόπετρας η μπάλα μπήκε στην μικρή περιοχή εκεί πήδηξε ο Μητατσέλης πήρε την κεφαλιά , αλλά είχαμε την απόκρουση του τερματοφύλακα.
36΄το 0-1 για την Ασβεστόπετρα όταν ο Μήτος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.
41΄ νέα ευκαιρία για την Ασβεστόπετρα και πάλι με τον Μήτο που έπιασε το σουτ μόνος του η μπάλα κατέληξε άουτ.
44΄ευκαιρια για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Χαρίτων έπιασε την κεφαλιά ο Κοτταρίδης, η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς , έφτασε στον Τσάκαλο που έκανε το πλασέ αλλά κατέληξε άουτ.
55΄  ευκαιρία για το Βέρμιο σε σουτ του Χαρίτων άουτ.
62΄ Ευκαιρία για την Ασβεστόπετρα όταν ο Μήτος δεν μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα Βαρβαρούση όταν τσίμπησε ωραία την μπάλα.
70΄ Έχουμε το 1-1 και το γκολ για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χαρίτων, πήρε την κεφαλιά ο Πουλασικίδης μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε τον αγώνα.
73΄ Μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο με τον μοιραίο παίκτη της τον Μητατσέλη που μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ ανενόχλητος αλλά κατέληξε άουτ.
 Στο 87΄ έχουμε την ανατροπή και το2-1 για το Βέρμιο όταν ο Αμπατζίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ,και  η μπάλα κατέληξε στην γωνιά του τερματοφύλακα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Χονδροματίδης με επόπτες του κ.κ Εμμανουήλ και Μιχαηλίδη.

Συνθέσεις:
Βέρμιο Καρυοχωρίου ( Γεωργιάδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Σαραντζής, Τσάκαλος, Παππαθανασίου, Χαρίτων, Μητατσέλης( 85΄ Χαραλαμπίδης Δ), Κοτταρίδης, Γκιούρος, Ιγνατίδης( 60΄Πουλασικίδης – 75΄λ, τρ Αμπατζίδης).

Ερμής Ασβεστόπετρας( Ιωσιφίδης): Αντωνίου, Δεληγιάννης, Ιωακειμίδης( 35΄ Κατσιμαντάς), Γκαγκανίαρας Κ, Καραστογιάννης, Φωτίου, Χινδιρίδης, Μήτος( 67΄Καραβάλτσιος), Γκαγκανίαρας Χρ (73΄Ηλιαδης), Σουγιουλτζής, Πιπιντάκος.

Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου

φωτορεπορτάζ






Σχόλια