Α’ ΕΠΣΚ: Νίκη με ανατροπή το Βελβεντό (βίντεο)

ΑΣ Βελβεντό – ΑΜΣ Γαλατινής 3-2
Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε το Βελβεντό, που σταθεροποιήθηκε στη μέση της βαθμολογίας. Η Γαλατινή άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όμως σε άλλο ένα παιχνίδι δεν άντεξε μέχρι το τέλος.
Μόλις 100 άτομα παρακολούθησαν το ματς, οι γηπεδούχοι του Θόδωρου Παπανικόπουλου είχαν άγχος και μέτρια εμφάνιση.

 Στο 3΄ σέντρα του Τρίχα από αριστερά και με κεφαλιά ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης έκανε το 1-0, στο 6΄ λάθος του Διβηκέλη, «έκλεψε» ο Κουτσομήτρος και πριν προλάβει να σουτάρει, την τελευταία στιγμή επενέβη ο Γιάννης Γκίκας.
Στο 14΄ σε χέρι του Τσαρσιταλίδη δόθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Β. Γκαραγκούνης, απέκρουσε ο Καραλίγκας και με δεύτερη προσπάθεια ο πρώτος ισοφάρισε.

Στο 29΄ με εξαιρετική μπαλιά ο Παπαμιχαήλ βρήκε τον Γιάννη Τσιάρτα, που «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου τερματοφύλακα (1-2).
 Στο 75΄ σέντρα του Πιτσιάβα, ασυνεννοησία στην άμυνα και ο Τζίμης Μπαλάνης με ισχυρό σουτ, ισοφάρισε, στο 87΄ έξυπνο φάουλ του Ρωμνόζογλου, απέκρουσε δύσκολα ο Μακρής και από κοντά ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης πέτυχε το 3-2.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στρ. Σουλίδη (Μ. Δραγώγιας, Χρ. Μπακατάρη).

ΑΣ Βελβεντό (Παπανικόπουλος): Καραλίγκας, Πιστόλας, ΡΩΜΝΟΖΟΓΛΟΥ, Γκίκας, ΜΠΑΛΑΝΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Κοριτάρι (46΄ Τυρολόγος), ΤΡΙΧΑΣ (64΄ Σαμαράς), ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗΣ, Διβηκέλης, Ζ. Πιτσιάβας (85΄ Τζοϊτης).


 ΑΜΣ Γαλατινής (Μαλούτας): Μακρής, Β. ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, Πλάνος (80΄ Μεντιάρης), Ρούσσης, Γ. Τσαφής, Παπαμιχαήλ (74΄ Τσιολάκης), ΤΣΙΑΡΤΑΣ, Τσιάρας, Ν. ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΖΑΓΚΟΥΝΤΙΝΟΣ, Κουτσομήτρος (9΄ λ.τ. Κουτζιακουτζίδης). 


Λήψη: Καλτσούνης Χρήστος
Μοντάζ:  Καραλίγκας Θωμάς


Σχόλια