Συνάντηση με τον Γ.Γ.Α. κ. Συναδινό είχαν τα στελέχη του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης

Στο περιθώριο της παρουσίας των δύο στελεχών της Διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης  στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ στην Αθήνα υπήρξε και μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα τετ α τετ συνομιλία με τον Γ.Γ.Α. κ. Τζούλιο Συναδινό.

 Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος,  στη συνάντηση αυτή που έγινε στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ενημέρωσαν τον κ. Συναδινό για σχεδόν όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στο Σύλλογό μας. 


Κατ αρχήν τον ενημέρωσαν για την υποχρέωση που έχει το  σωματείο να πληρώνει «ενοίκιο»  ως ανταποδοτικό τέλος για τη χρήση των Δημοτικών Γυμναστηρίων που χρησιμοποιεί, κάτι που ισχύει από φέτος, αφού τα προηγούμενα χρόνια η πρώην δημοτική αρχή δεν τα απαιτούσε. 

Όπως τόνισαν στον κύριο Γενικό αυτά τα χρήματα μα κάποιο τρόπο θα πρέπει να βρεθούν και ίσως ένας τρόπος θα ήταν αύξηση των συνδρομών των αθλητριών που γυμνάζονται στο Σύλλογο κάτι που προσπαθεί το Δ.Σ. με κάθε τρόπο να μην εφαρμόσει και να εξασφαλίσει τα επιπλέον ποσά από χορηγίες. 

Επίσης τον ενημέρωσαν για την πάγια πρόθεση που έχει ο Γυμναστικός Κοζάνης να συμμετάσχει σε συγχωνεύσεις προκειμένου να μην ασφυκτιούν τα γήπεδα και να μπορεί και η Δημοτική αρχή να διαχειριστεί καλύτερα τους υπάρχοντες χώρους. Τέλος τον ενημέρωσαν για το κλειστό γήπεδο «στολίδι» της Λευκόβρυσης που δεν έχει αποδοθεί ακόμα στο Δήμο Κοζάνης αν και είναι τελειωμένο εδώ και 6 χρόνια  και αφήνεται στην τύχη του να παλιώνει και να φθείρεται χωρίς να το χρησιμοποιούν τα σωματεία. 

Σε αυτό το τελευταίο ο κ. Συναδινός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε στους δύο παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης ότι θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους στην Περιφέρεια και στο Δήμο για να δει πώς μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα. Στο θέμα της χρηματοδότησης του Γυμναστικού που όπως και σε όλα τα σωματεία έχει σταματήσει να υπάρχει με οποιαδήποτε μορφή από την πολιτεία ή από την ΕΟΠΕ ο κ. Συναδινός αποκάλυψε στους συνομιλητές του την πρόθεση της κυβέρνησης να φορολογήσει  τον επαγγελματικό αθλητισμό και τις στοιχηματικές εταιρίες. 

Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε έναν κουμπαρά που θα είναι διαθέσιμος για τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ανάμεσά τους θα είναι οπωσδήποτε και σύλλογοι όπως ο Γ.Σ.Κοζάνης. 

Αυτό άλλωστε το επανέλαβε  και δια μικροφώνου από το βήμα της Γ.Συνέλευσης όπου μετά από λίγη ώρα απεύθυνε χαιρετισμό. Στο τέλος της σύντομης κουβέντας με τον Γ.Γ.Α., μια κουβέντα που διάρκεσε περίπου 20 λεπτά, οι δύο παράγοντες του Σωματείου μας,  προσκάλεσαν τον κ. Συναδινό στην Κοζάνη στα πλαίσια εκδηλώσεων που προγραμματίζονται από το Δ.Σ. για μετά το καλοκαίρι και ο κ. Γενικός αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόσκληση.


Τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχόλια