Κεραυνός Πετρανών :Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό ..Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση προέβη η διοίκηση των Πετρανών θέλοντας να ευχαριστήσει τις ομάδες που έσπευσαν να βοηθήσουν να πληρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε  από την  ΕΠΟ και να μπορέσουν οι τέσσερις  ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν ξανά.
Να τονίσουμε το πρόστιμο των 2500 ευρώ που αναλογεί στην ομάδα πληρώθηκε κι έτσι αγωνίζεται κανονικά


Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιό δυνατό , λένε . Μπορεί η τιμωρία της ΕΠΟ να έπεσε βαριά πάνω μας , αλλά εμείς στα Πετρανά προσπαθούμε και θα τα καταφέρουμε τελικά να  σταθούμε στα πόδια μας.

Πληρώσαμε την τιμωρία των 2500 ευρώ που μας επέβαλε ως ομάδα κι αμέσως ξεκινήσαμε προσπάθεια να πληρωθούν τα πρόστιμα των  τεσσάρων ποδοσφαιριστών  τα οποία ανέρχονται στις 8.000 ευρώ συνολικά
Σ αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι !!! .
Αμέσως  αρκετές ομάδες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια  που κάναμε και έσπευσαν να μας βοηθήσουν.

Η διοίκηση των Πετρανών αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την οικονομική βοήθεια αυτή,  γιατί όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάμε όλοι μας, αλλά και οι σύλλογοι.
 Ήδη 10 ομάδες ανταποκρίθηκαν: Α.Ο Κρόκου, Ελίμεια, ΠΑΟΚ Κοίλων, Πρωτοχώρι, Ακρίτες, Ανθότοπος, Απόλλων Ακρινής, ΑΕΚ, Βελβεντό καθώς και ο αντιπρόεδρος της Άρδασσας  με προσωπικές ενέργειες. και έπεται συνέχεια ...

Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς , για τη σημαντική βοήθεια σας έτσι ώστε  να μπορέσουν  κυρίως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να κάνουν το χόμπι τους . "Απλά να παίξουν ποδόσφαιρο"


Με τιμή η διοίκηση του Κερανού Πετρανών

Σχόλια