Δεν ήταν τελικά τελεσίγραφο του ΟΑΠΝ Κοζάνης στα αθλητικά σωματεία της περιοχής για τη χρήση των κλειστών γυμναστηρίων, αλλά επιστολή καλής θέλησης

 
Δεν υπήρξε τελικά τελεσίγραφο του ΟΑΠΝ Κοζάνης στα αθλητικά σωματεία της περιοχής, για εξόφληση των υποχρεώσεών τους, σε ό,τι αφορά τη χρήση των κλειστών γυμναστηρίων του δήμου, αλλά επιστολές καλής θέλησης. 
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr,  στην επίμαχη συνεδρίαση του Οργανισμού Αθλητισμού, στις 10 Μαρτίου, αυτό που αποφασίσθηκε ήταν να σταλθούν επιστολές ήπιας μορφής προς τα σωματεία, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα τακτοποίησης των προηγούμενων οφειλών από το Σεπτέμβριο του 2014 έως το Μάρτιο του 2015. 
Η τελική απόφαση (στις 10 Μαρτίου) η οποία πάρθηκε από το Δ.Σ. του Οργανισμού, διαφέρει αρκετά μ’ αυτό που είχε δηλώσει η πρόεδρος Φανή Φτάκα στον τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel, ότι από 1η Απριλίου, τα αθλητικά σωματεία που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα κι αδιαφορήσουν γι’ αυτό (δηλ. “σφυρίξουν κλέφτικα”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά), δε θα μπορούν να κάνουν χρήση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Κοζάνης.
 Αυτό που αποφασίστηκε στο Δ.Σ. του Οργανισμού είναι ότι σε περίπτωση αδιαφορίας κάποιων  σωματείων, από 1ης Απριλίου θα υπάρχει κίνδυνος στο άμεσο μέλλον μη χρήσης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Άρα την 1η Απριλίου δεν πρόκειται να δούμε κλειστές πόρτες σε αθλητικά σωματεία που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, όπως πιστεύαμε ότι θα συμβεί. Το “άμεσο μέλλον”, αναμένεται να προσδιορισθεί χρονικά, μετά την Πρωταπριλιά.

kozan.gr

Σχόλια