Γ' Εθνική: Ήττα.... και τρέχει τώρα η Κοζάνη - Φωνές για τη διαιτησία

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κοζάνη 3-0 
Όταν είσαι αναγκασμένος να γράψεις πως το κρισιμότερο παιχνίδι για την Κοζάνη είναι της Κυριακής με την Αγιά (Παναγιά να σε φυλάξει χωρίς να υποτιμήσουμε την συμπαθή ομάδα του Δωτιέα) κι αυτό όχι ανόδου αλλά παραμονής στην Γ΄εθνική!!! το μόνο που σε προκαλεί είναι θλίψη και ένα απέραντο ΓΙΑΤΙ? 


Προέχει η σωτηρία της ομάδας όμως που πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί (για καλό και του τοπικού ποδοσφαίρου) και στο τέλος αυτοί που με τις επιλογές τους έφεραν την ομάδα εδώ που την έφεραν ας κάνουν ταμείο κι ας αναθεωρήσουν απόψεις και αποφάσεις 
Ήττα για την Κοζάνη στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο 3-0  που την φέρνει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού Ο αγώνας της Κυριακής για τους ερυθρόλευκους  με την ισόβαθμη  Αγιά μετά και απ αυτήν την ήττα είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος.  Η Κοζάνη στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (έτσι όπως τα κατάφερε) θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παπαδόπουλου , Ταφαρλή και Συμεωνίδη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4'  πλασέ του Αλιατίδη μετά την εκτέλεση πλαγίου μπλοκάρει σταθερά ο Νούσιας
Στο 14΄  μοναδική ευκαιρία για τον Οικονόμο, ο Χάμος μετά από πάσα του Μανακούσιου βρίσκετε μόνος του απέναντι από τον Σταματόπουλο που κρατάει όμως το μηδέν για την ομάδα του.
Στο 19΄ σέντρα του Τσικόπουλου κεφαλιά του Δούμα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.
Στο 31΄  εκτέλεση φάουλ του Ταφαρλή και απόκρουση του Νούσια. 
Στο 36΄ φάουλ για τον Οικονόμο, απευθείας εκτέλεση του Καραγκούνη στα δίχτυα του Σταματόπουλου για το 1-0.
Στο 62΄ ο Κουμπούρας εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 67΄ ο Καραγκούνης εκτέλεσε νέο φάουλ κεφαλιά του Κουμπούρα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 73΄  σέντρα του Νάνου αφήνει τη μπάλα ο Χάμος να περάσει και ο επερχόμενος Σενκάϊ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματόπουλου ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παρά την προσπάθεια του να αποκρούσει.
Στο 76΄ σουτ του Χάμου αποκρούστηκε από το δοκάρι.
Στο 86΄ μοναδική ευκαιρία για τον Οικονόμο με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στις γραμμή και τελικά να διώχνουν οι αμυντικοί μετά από πλάγιο του Κουλτσιάκη.
Στο 90΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αγρόδημο και με εκτέλεση  από το Χάμο έγινε το 3-0 για τον Οικονόμο.

Κίτρινες: Αγρόδημος, Μανακούσιος, Τραυλός για τον Οικονόμο.
Ταφαρλής, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης (οι 3 πρώτοι δεν παίζουν στον τελικό με Δωτιέα), Κρασώνης, Παπακώστας για Κοζάνη

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Νάνος (78ο Γκαλγκανόπουλος), Αγρόδημος, Χάμος, Καραγκούνης (72ο Σενκάϊ), Τόλιος (60ο Κουλτσιάκης).

Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Συμεωνίδης, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Καραμπατζάκης Ι. Τσικόπουλος, Τραυλός (54ο Δ. Παπαδόπουλος), Δούμας, Ταφαρλής (68ο Κρασώνης), Παπαδόπουλος.


 Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας) 
Βοηθοί: Γιαμούζης, Θεοδώρου (Πιερίας)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.