Αλλαγή σκυτάλης στη Γαλατινή ...

Δεν άργησε η Γαλατινή να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Αλιατίδη.  Αφού έκανε πρώτα δεκτή την παραίτηση του έμπειρου κόουτς, ήρθε σε συμφωνία σήμερα το απόγευμα με έναν άλλο έμπειρο και γνώστη της κατηγορίας προπονητή, που ακούει στο όνομα Μάκης Μαλούτας. 
Ο Μάκης Μαλούτας μετά από 16 χρόνια υπηρεσίας στην ΑΕ Κοζάνης,  (Ακαδημίες, Ελπίδες, ΑΕΚ) αναλαμβάνει τα ηνία μιας άλλης ομάδας. 
Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η νέα του ομάδα, αλλά αυτό δεν τον τρομάζει και σε συνεργασία με την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν για το καλύτερο! 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ9 Μαρτίου 2015 στις 2:39 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...........ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.