ΠΥΓΜΑΧΙΑ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων: Χρυσός ο Βαγγέλης Βύρλιος του Εθνικού Κοζάνης (φωτο - βίντεο)

Ο  Βαγγέλης Βύρλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που πραγματοποιήθηκε στην Αμφιλοχία. Ο αθλητής  του Εθνικού Κοζάνης  στην κατηγορία των 81 κιλών κέρδισε τους προημιτελικούς με 3-0 στα σημεία τον Βλαχοθανάση Ευστάθιο της Παναχαικής, στον ημιτελικό μα ΤΚΟ (τεχνικό νοκ άουτ) τον Μιχαηλίδη Κων/νο του Αρη Νικαίας,  στον τελικό  με 3-0 στα σημεία τον Φλωρά Σταύρο των μαχητών Ν. Περάμου Καβάλας  και ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο της κατηγορίας του!!!


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης καθημερινά διανύει περίπου 65 χλμ,  Περδίκκας - Κοζάνη για να συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου. 

                               

Στην διοργάνωση συμμετείχε και ο Σιούκρης Αλέξανδρος στα 75κ., επίσης αθλητής του Εθνικού Κοζάνης. 


29 Σωματεία με πυγμάχους από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν το τριήμερο (20, 21 και 22 Μαρτίου, στο κλειστό της  πανέμορφης  παραθαλάσσιας πόλης  της Αμφιλοχίας  και πρόσφεραν  ένα καταπληκτικό θέαμα αγωνιστικότητας και τεχνικής πυγμαχίας στους παρευρισκόμενους φιλάθλους.

Το ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας το οποίο υπηρετούμε είναι μοναδικό στο είδος του και οι νεαροί πυγμάχοι έχουν και κίνητρα και στόχο δηλώνει ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π Κώστα Γαζής.














οι φωτογραφίες είναι από την προσωπική συλλογή του Βαγγέλη Βύρλιου 

στο 1:20:44 - ο τρίτος αγώνας και η απονομή του κυπέλλου  




Σχόλια