Γ’ Εθνική: Εντός έδρας ήττα για την Κοζάνη

Ανώτερος ο Αχιλλέας
Κοζάνη – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Κοζάνη στο γήπεδο της από την πολύ καλή ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου.
Με την νίκη τους αυτή οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 3η θέση αλλά μόλις δύο βαθμούς πίσω από τα Τρίκαλα και την Α.Ε. Καραϊσκάκης που είναι ισόβαθμοι στην κορυφή.


Η Κοζάνη πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της, προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, η αποβολή του Ματούλα στο 59′ όμως άλλαξε τις ισορροπίες κι έκανε το έργο των ερυθρόλευκων ακόμα πιο δύσκολο.
Το γκολ του Παυλίδη τέσσερα λεπτά αργότερα επισφράγισε την ανωτερότητα της Νεοκαισάρειας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νεοκαισάρεια είχε την υπεροχή και δημιούργησε περισσότερες φάσεις από τους ερυθρόλευκους.
Στο 8′ σουτ του Δημητρουλόπουλου μπλόκαρε ο Σταματόπουλος, στο 9′ σουτ του Νάκα μόλις άουτ, ενώ στο 24′ διαγώνιο σουτ του Λαζαρίδη πέρασε δίπλα από το απέναντι δοκάρι άουτ.

Η Κοζάνη είχε μία καλή ευκαιρία με τον Δρόσο στο 18′ αλλά το πλασέ του από καλή θέση πήγε πάνω στον Σακελλαρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και είχαν δύο καλές στιγμές, πρώτα στο 50′ με αριστερό σουτ του Κωτσιαρίδη που απέκρουσε ο Σταματόπουλος και μετά στο 55′ σε σουτ-άουτ του Μακράκη.

Στο 59′ αποβλήθηκε ο Ματούλας με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο, ενώ για τον ίδιο λόγο είχε δει την πρώτη κίτρινη τρία λεπτά νωρίτερα.
Στο 63΄ σέντρα του Λαζαρίδη από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Κοζάνης και στρώθηκε στον Κωτσιαρίδη που σούταρε, ο Σταματόπουλος απέκρουσε κι ο Παυλίδης, που είχε περάσει αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα, από κοντά έκανε το 0-1.
Στη συνέχεια η Κοζάνη προσπάθησε όσο μπορούσε, αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο, από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν και κάποιες άλλες ευκαιρίες για να σιγουρέψουν την νίκη.

Στο 76′ ο Μπιμπίρης απέκρουσε στη γραμμή σουτ του Μακράκη ενώ στο 84′ σουτ του Ηλιάδη πέρασε άουτ.
Στο 90′ ο Καραγκούνης μπήκε από δεξιά κι ανατράπηκε από τον Σταματόπουλο με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακράκης αλλά ο 18χρονος γκολκίπερ της Κοζάνης μπλόκαρε το σουτ από τα έντεκα βήματα.
Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Οικονόμου του Αχιλλέα.

Αποβολές: Ματούλας (δύο κίτρινες, 56′ και 59′), Οικονόμου (δύο κίτρινες, 61′ και μετά τη λήξη).

Κίτρινες κάρτες: Δρόσος, Αλιατίδης, Μπιμπίρης, Σταματόπουλος (Κοζάνη), Μακράκης, Κωτσιαρίδης (Νεοκαισάρεια).

Κοζάνη (Προβίδας): Σταματόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος, Ματούλας, Μπιμπίρης (87′ Ζυγκερίδης), Καραμπατζάκης (70′ Δημ. Παπαδόπουλος), Αλιατίδης, Γ. Τσικόπουλος, Τραυλός, Χαματάϊ (46′ Δούμας), Ταφαρλής, Δρόσος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Δημητρουλόπουλος (60′ Παυλίδης), Κωτσιαρίδης (77′ Ηλιάδης), Νάκας (85′ Μωϋσίδης), Μακράκης.

Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς).
Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας), Παπαναστασίου (Μακεδονίας).


fckozani.gr

Σχόλια