Α’ ΕΠΣΚ: Λύγισε την Ακρινή το Βόιο

Ακαδημία Βοΐου – Απόλλων Ακρινής 2-1
 Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ακαδημία Βοΐου, λυγίζοντας την Ακρινή, που έπαιξε ξανά με 7 νεαρούς στη σύνθεση. Σε ωραία ατμόσφαιρα έγινε η αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι πιο αποτελεσματικοί, επικράτησαν δίκαια, παρόλο που έπαιζαν με δέκα παίκτες πολύ νωρίς (με 2 κίτρινες στο 19΄, 21΄ αποβλήθηκε ο Δ. Στεργιόπουλος).


Στο 6΄ ωραίο σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Κεχαγιάς, στο 12΄ με ωραία ατομική ενέργεια ο Παντελής Χάλος, κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος (1-0).
Στο 22΄ ο Σαλονικίδης από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ, στο 35΄ ο Θ. Αποστολίδης απέκρουσε κεφαλιά του Φωτιάδη.
Στο 55΄ και 61΄ ξανά ο Θ. Αποστολίδης απέκρουσε ξανά ωραίο, γυριστό σουτ και φάουλ του Ν. Αποστολίδη αντίστοιχα.
Στο 78΄ φάουλ του Ακριτίδη μπλόκαρε ο Θ. Αποστολίδης, στο επόμενο λεπτό ωραία προσπάθεια και σουτ του Δονούλη, μπλόκαρε ο Κεχαγιάς.
 Στο 81΄ φάουλ του Παπανώτα, πλασέ του Αλεξίου, άουτ, στο 83΄ κόρνερ του Ακριτίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85΄ με ωραίο πλασέ ο Παντελής Χάλος έκανε το 2-0, στο 91΄ κόρνερ του Αποστολίδη και με κεφαλιά ο Γιάννης Φωτιάδης μείωσε (2-1).

Καλός ο διαιτητής Ζούγρας (Τζιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης), με δήλωσή της η Ακρινή συγχαίρει τη διαιτησία.

Ακαδημία Βοΐου (Κάλφας): Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Δ. Στεργιόπουλος, Ζιώγας, Αλεξίου, Λαδάς, ΠΑΤΟΥΡΙ, Παπανώτας, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (88΄ Θ. Στεργιόπουλος), Σούλας (27΄ Δ. Τουλιόπουλος), ΧΑΛΟΣ, Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (58΄ Δονούλης).


Απόλλων Ακρινής (Κατακαλίδης): Κεχαγιάς, Γαρσλιάν, Τσανακτσίδης, Θωμαϊδης, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, Τσεμπερλίδης (46΄ Ν. Αποστολίδης), ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, Σαλονικίδης, Τσαβδαρίδης (46΄ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ), ΧΑΤΣΙΔΗΣ (75΄ Θαλαλαίος), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.

Σχόλια

  1. ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΝΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο...Κεχαγιας!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.