Παλαίμαχοι Λιβαδερού-ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 3-4 (βίντεο)

ΑΕΠ Κοζάνης 
Πιο εύκολα απ' ότι μαρτυρά το σκορ, η ΑΕΠ  σημείωσε μια όμορφη νίκη. Είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και παίζοντας απλά και σοβαρά, χωρίς περιττές ενέργειες έφτανε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.
 Ο Σαρηγιαννίδης με έναν κεραυνό από μακριά άνοιξε το σκορ.
Λίγο αργότερα έγινε το 0-2 έπειτα από ένα περίτεχνο συνδυασμό, σε κενή εστία ο Νικολαΐδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας χαρά και στο γιο του που παρακολουθούσε τον αγώνα.

 Έτσι έκλεισε το ημίχρονο.
Το Λιμαδόρο έκανε αλλαγές αποφασισμένο να μην παρατήσει τον αγώνα. Με πανομοιότυπο τρόπο όμως έγινε το 0-3 από το Μιχαηλίδη.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με ένα σουτ και ανέβηκαν ψυχολογικά ασκώντας πίεση. Η ποιότητα όμως των παικτών της ΑΕΠ έφερε πολύ απλά τον αειθαλή Αδαμίδη σε θέση βολής και αυτός με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-4, το οποίο όμως έφερε μια χαλάρωση στην ομάδα.
Αρχικά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4 με ένα πολύ ωραίο σουτ έκτος περιοχής και στη συνέχεια με πολύ όμορφο συνδυασμό και σέντρα έγινε το 3-4, κάνοντας τον αγώνα ντέρμπι.
Ο χρόνος που απέμενε ήταν όμως λίγος και σε συνδυασμό με τα σημάδια της κόπωσης που ήταν αισθητά, δεν είχαμε άλλες συγκινήσεις.

 Η ομάδα των παλαίμαχων της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης κατέβηκε στο γήπεδο με τους:1 Σταυρίδης, 2 Παπαδοπουλος Σταθης, 3 Σαρηγιαννιδης, 4 Κακουλιδης, 5 Γρηγοριαδης, 6 Στολτιδης, 7 Νικολαιδης, 8 Νατσιοπουλος, 9 Μιχαηλιδης, 10  Παυλιδης, 11 Μακεδονας.

Επαιξαν και οι:Τσακιλτζιδης, Βαχτσεβανος, Αδαμιδης, Τρατσκας ενω για διαφορους λογους δεν αγωνισθηκαν οι:Λαβαντσιωτης, Μαγγιριδης, Μουσιος, Ασλανιδης, Βαβουλιδης.

ρεπορτάζ: Χρήστος Μαγγιρίδης 
Βίντεο: Πάρης Γυμνόπουλος 









Σχόλια