Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – ΑΕΠ Καραγιαννίων 4-3

Αντώνης Σαββούδης
πρώτος σκόρερ στην Α' κατηγορία 
Νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχους νέα ήττα για την ΑΕΠ η οποία στις τελευταίες αγωνιστικές έπαιζε « χωρίς άμυνα » σε οκτώ παιχνίδια δέχθηκε 27 τέρματα ενώ στα πρώτα είκοσι δύο παιχνίδια είχε δεχθεί μόλις 16 τέρματα. 
Ένα πρώτο φανταστικό ημίχρονο για την ΑΕΠ στο οποίο προηγήθηκε με 1-3 και ένα δεύτερο ημίχρονο παρωδία στο οποίο δέχθηκε τρία γκολ χάνοντας με 4-3!!!!!!!!!!!.
  

Το φιλμ του αγώνα
2΄ ο Γκέτσιος από την αριστερή πλευρά θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Παπαδόπουλο αυτός θα κάνει παράλληλη σέντρα  αποδέκτης της μπάλας ο Σαββούδης ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με σουτ θα κάνει το 0-1.
4΄ επίθεση από δεξιά με τον Γκέτσιο σέντρα στην περιοχή των γηπεδούχων στο δεύτερο δοκάρι ο Σαββούδης με κεφαλιά θα κάνει το 0-2.
24΄ φάουλ για τους γηπεδούχους από δεξιά με τον Ρωμνόζογλου ο Παπαγερίδης θα διώξει με τις γροθιές όχι όπως πρέπει η μπάλα θα στρωθεί στο Πιτσιάβα σουτ λίγο άουτ.
25΄ ο Αλεξανδρής θα γυρίσει την μπάλα στον Παπαγερίδη λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΠ ο οποίος θα επιχειρήσει να τριπλάρει τον Τσαρσιταλίδη ο οποίος θα του κλέψει την μπάλα θα κινηθεί πλάγια σέντρα στον Ευαγγέλου σουτ και 1-2.
41΄ φοβερό σε δύναμη σουτ του Σαββούδη από τα 40 μέτρα ο Καραλίγκας θα απογειωθεί και θα διώξει σε κόρνερ.
43΄ ο Δημόπουλος Θ. θα πιέσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος θα διώξει την μπάλα όχι όπως θέλει αυτή θα φτάσει στον Παπαδόπουλο σουτ από τα 25 μέτρα και το  1-3.
50΄ ο Τσαρσιταλίδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δεύτερη προσπάθεια και πλασέ θα κάνει το 2-3.
67΄ φάουλ από τον χώρο του κέντρου την κεφαλιά θα πάρει ο Διβηκέλης λάθος υπολογισμός του Παπαγερίδη η μπάλα θα φύγει μέσα απ’ τα χέρια του 3-3.
70΄ βαθιά μπαλιά από την άμυνας της ΑΕΠ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων ο Τσίλης θα γίνει κάτοχος της μπάλας αδύναμο το σουτ που θα αποκρούσει ο Καραλίγκας.
72΄ σέντρα του Αλεξανδρή ο Δημόπουλος Τ. θα σουτάρει με δύναμη έξω απ’ την περιοχή ωραία στην γωνία του ο Καραλίγκας θα διώξει σε κόρνερ.
74΄ ο Μετικάνος θα προσπαθήσει να βγάλει στην επίθεση την ομάδα του κλέψιμο της μπάλας από τον Ευαγγέλου ο οποίος με ξερό σουτ έξω και πλάγια απ’ την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 4-3.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους κ. Τέμη και κα. Βαρδιάμπαση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.


ΑΣ Βελβεντό (Παπανικόπουλος) Καραλίγκας (80΄ Κωστόπουλος) Πιστόλας Ευαγγέλου (80΄Cela) Γκίκας Μπαλάνης Ρωμνόζογλου Τυρολόγος Τρίχας (78΄ Σαμαράς) Τσαρσιταλίδης Διβηκέλης Πιτσιάβας 

ΑΕΠ Καραγιαννίων  (Σαμαράς Ι.) Παπαγερίδης Durmishi (50΄ Ζερβανταρίδης) Αλεξανδρής Δημητριάδης Δημόπουλος Θ. Τσίλης  Μετικάνος Παπαδόπουλος Σαββούδης Γκέτσιος (66΄ Δημόπουλος Τ.) Τραπεζανλίδης


Ο Σαββούδης Αντώνης πρώτος σκόρερ αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 της Α΄ΕΠΣ Κοζάνης.
Σύνολο τερμάτων 23
ΑΓΩΝΑΣ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΤΡΟΠΟΣ
1η ΒΟΙΟ
1
ΣΟΥΤ
4η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ
1
ΠΕΝΑΛΤΙ
6η ΑΙΑΝΗ
2
ΣΟΥΤ – ΠΕΝΑΛΤΙ
9η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖ
2
2 ΣΟΥΤ
13η ΓΑΛΑΤΙΝΗ
2
ΣΟΥΤ – ΠΕΝΑΛΤΙ
14η ΕΡΑΤΥΡΑ
3
2 ΣΟΥΤ - ΠΕΝΑΛΤΙ
16η ΒΟΙΟ
1
ΣΟΥΤ
17η ΣΙΑΤΙΣΤΑ
2
2 ΣΟΥΤ
18η ΕΛΙΜΕΙΑ
1
ΣΟΥΤ
20η ΑΕΚ
2
2 ΣΟΥΤ
25η ΦΟΥΦΑΣ
2
ΣΟΥΤ – ΠΕΝΑΛΤΙ
26η ΠΕΡΔΙΚΑΣ
2
2 ΣΟΥΤ
30η ΒΕΛΒΕΝΤΟ
2
ΣΟΥΤ - ΚΕΦΑΛΙΑ



ΣΥΝΟΛΙΚΑ
23
17 με σουτ 5 με πέναλτι και 1 με κεφαλιά


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.