Β’ ΕΠΣΚ :Ισοφάριση στο 92’ στο Μικρόκαστρο (βίντεο)

ΔΟΞΑ Μικροκάστρου – ΑΡΗΣ Μαυροπηγής 2-2

Η σημερινή εικόνα των δύο ομάδων δεν δικαιολογεί την βαθμολογική διαφορά τους. Οι μεν γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν εκτός ρυθμού αγώνα και χωρίς καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις. Οι δε φιλοξενούμενοι πήγαν στο Μικρόκαστρο πιο αποφασισμένοι και έπαιξαν για τη νίκη και μόνο με πάθος και δύναμη. Αυτό το πάθος και ο υπερβάλλων ζήλος ήταν που τους “πρόδωσε” αφού υπέπεσαν σε 2 πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις καθώς οι παίχτες και των δύο ομάδων έκαναν πολλά λάθη κυρίως στο κέντρο. Η πρώτη καλή φάση ήρθε μόλις στο πρώτο λεπτό για τους γηπεδούχους. Ο Νιανιάκας δέχτηκε κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή αλλά έκανε κακό το πλασέ που κατέληξε απελπιστικά ψηλά άουτ. Στο 27’ ο Δημητρίου εκτέλεσε φάουλ για την Μαυροπηγή με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιούκρα. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν και η καλύτερη, ο Ζιώγος έκανε την σέντρα από αριστερά αλλά Ζάχος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η επανάληψη ήταν καλύτερη, ξεκίνησε με ακόμα ένα δοκάρι των φιλοξενούμενων όταν στη σέντρα του Παπάζογλου από δεξιά ο Καραγεωργίου (αν δεν κάνω λάθος) έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά ο Τσιούκρας απέκρουσε με τα δάχτυλα και με την βοήθεια του δοκαριού αποσόβησε την ισοφάριση.

 Στο 50’ ο Γεωργάκας άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν την μεγάλη ανατροπή με δυο στημένες φάσεις. Στο 66’ ο Σακελαρίδης πέτυχε την ισοφάριση με πλασέ στην πλάτη της άμυνας μετά από εκτέλεση φάουλ και 10 λεπτά αργότερα ο Βαμβακάς με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι “ξύπνησαν” και πίεσαν.


 Οι παίχτες της Μαυροπηγής κρατούσαν στα χέρια τους μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη μέχρι το 92ο λεπτό. Ο Ζιώγος έβγαλε την σέντρα, ο Καλπατσέκας έκανε στο κοντρόλ στην περιοχή σούταρε αλλά ο Καραγεωργίου απέκρουσε εντυπωσιακά, ο Ζιώγος που ακολούθησε την φάση έκανε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Δημητρίου να διώξει με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε και πάλι επιτυχημένα ο Γεωργάκας. 



Σχόλια