Α’ ΕΠΣΚ: Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Μακεδονικό Φούφα

Εορδαϊκός – Μακεδονικός Φούφα 1-0

Με ήττα 1-0 από τον πρωταθλητή Εορδαϊκό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Μακεδονικός Φούφα στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης.
Η ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη ολοκλήρωσε έτσι το πρωτάθλημα με 62 βαθμούς έχοντας 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες και τέρματα 65-29.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα έγινε ένα μέτριο παιχνίδι παρουσία λίγων φιλάθλων με τις φάσεις να είναι περιορισμένες.
Στο 33ο σέντρα Βελίδη σουτ του Χάϊτα ο Περπερίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ενώ 3 λεπτά μετά ο πρώτος κέρδισε τη κόντρα από τον Cela μπήκε στη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε και πάλι ο Περπερίδης.
Στο 44ο ο Αμπατζίδης από καλή θέση σούταρε άουτ και αμέσως μετά ο Σιδηρόπουλος μπήκε μόνος από αριστερά αλλά σούταρε άουτ.
Στο 69ο ο Σακαλής μπήκε από αριστερά και με δυνατό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης ενώ στο 84ο το γυριστό σουτ του Τοπάλη απομάκρυνε προ της γραμμής ο Τζουβάρας.
Ο Φούφας ολοκλήρωσε με 10 παίκτες το παιχνίδι αφού αποβλήθηκε με 2 κίτρινες ο Σιδηρόπουλος από το διαιτητή Καρατέρπο.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Τακίδης, Cela ( 83ο Πασχαλίδης), Λιάμης, Τζουβάρας, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Συμεωνίδης, Αμπατζίδης (60ο Σακαλής), Σικαλόπουλος (46ο Βοριαζίδης), Μαυροματίδης.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας, Πολυχρονίδης (75ο Λεσαϊ), Κοτζαφίλιος, Τσαγκαλίδης, Σιδηρόπουλος, Μαργιορίδης (86ο Φαχαντίδης), Τοπάλης, Βελίδης, Χαϊτας (75ο Χ΄΄ Ρούμπης).


Η διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα εύχεται στον Εορδαϊκό καλή πορεία στα μπαράζ ανόδου και την κατάκτηση της πρώτης θέση που θα τον οδηγήσει στη Γ΄ Εθνική.



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια