Παγκορασίδες εν δράσει ...στο πρώτο φιλικό μεταξύ Γ.Σ.Κοζάνης και Πάνθηρων

Τα τμήματα των παγκορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κέρδισαν το στοίχημα της φετινής χρονιάς και τους αξίζει το χειροκρότημα. Για την συνολική προσπάθεια που παρουσίασαν σε όλη την αγωνιστική περίοδο, για την βελτίωση σε τεχνικές ικανότητες όλων των κοριτσιών που χρησιμοποιήθηκαν και για τον χαρακτήρα της ΟΜΑΔΑΣ που έδειξαν σε παιχνίδια όπου έπρεπε να βάλουν τη σφραγίδα τους.


Από την άλλη μπήκε και η  σφραγίδα της προπονήτριας τους Μάρθας Ματσαρίδου που ανέλαβε χρέη προπονήτριας μόλις στην αρχή της προηγούμενης περιόδου και προσπάθησε να δώσει το δικό της στίγμα συνολικά στα δύο τμήματα που διαχειρίστηκε. Αθλήτριες  και προπονήτρια, προπονήτρια και αθλήτριες  έκαναν πολύ καλή δουλειά κι ο Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισε πολλά από αυτή τη συνεργασία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και προσδοκούμε όλοι να  κερδίσει ακόμα περισσότερα, καθώς, μέσα απο την πρόοδο των αθλητριών των τμημάτων των παγκορασίδων ενισχύεται η προσπάθεια προετοιμασίας μονάδων για το τμήμα των Νεανίδων αλλά ακόμα και για την γυναικεία ομάδα μας, γιατί αυτός είναι ο αυτοσκοπός.


Η Διοίκηση του Δ. Παφίλη βλέποντας ότι η χρονιά για τα τμήματα των παγκορασίδων ολοκληρώθηκε και το ραντεβού τους για αγώνες θα είναι πια τον ερχόμενο Νοέμβριο έδωσε με κατάλληλες κινήσεις λύση σε αυτό το χρόνιο ζήτημα. Όπως είναι γνωστό έγινε την Κυριακή  26 Απριλίου 2015 φιλικός αγώνας για ΠΡΩΤΗ φορά ανάμεσα σε παιδιά από τα τμήματα παγκορασίδων του Γυμναστικού και στην αντίστοιχη ομάδα παγκορασίδων της ομάδας Πάνθηρες. Το κλίμα ανάμεσα στις αθλήτριες των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικό, τα κορίτσια το χάρηκαν, η προπονήτριά μας διαπίστωσε τα δυνατά σημεία της ομάδας μας και οι αδυναμίες που έχουν οι αθλήτριές της και γενικά ήταν ένα φιλικό που έδωσε θετικά μηνύματα. Άλλωστε η νέα φιλοσοφία του Δ.Σ. του Γυμναστικού είναι  να μπορεί να υπολογίζει σε παιδιά και χαρακτήρες με ψυχή και καρδιά. Κυρίως, με διαπιστωμένη την αγωνιστική τους βελτίωση  και δίψα για την καταξίωση όπως επίσης και σε επίσημα παιχνίδια δίψα για τη νίκη. Και φυσικά αυτά τα συμπεράσματα εξάγονται πιο εύκολα με πολλούς αγώνες, με πολλά φιλικά, με συμμετοχές σε πολλά τουρνουά, από την απόκτηση πολλών εμπειριών.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν 5 σετ, καμία σημασία δεν έχει το σκορ σε φιλικά τέτοιου είδους όπου γίνονται πολλές δοκιμές, πολλές αλλαγές και όπου αυτοσκοπός δεν είναι η νίκη. Από τη δική μας πλευρά η κ. Ματσαρίδου έκανε πολλές δοκιμές και χρησιμοποίησε ορισμένα κορίτσια για πρώτη φορά σε παιχνίδι με κανονικό αντίπαλο…


Οι αθλήτριες που επέλεξε η κ. Ματσαρίδου και αγωνίστηκαν στο φιλικό ήταν οι εξής: Τσανακτσή, Δύντσικου , Τζημοπούλου,Παφίλη Χ., Τιτέλη,Μαυροματίδου, Πεγκλίδου, Πάπιστα, Μαγγιρίδου Α, Τσουντσίδου, Δήμου, Μακρυανίδου, Γεωργάκα, Κακουλίδου, Ράπτη, Μαυροπούλου.
•             Παρόντες στο φιλικό ήταν ο ταμίας του Δ.Σ. κ. Γ.Βασιλειάδης καθώς επίσης και οι δύο έφοροι των τμημάτων παγκορασίδων κ.κ. Δύντσικος και Τζημόπουλος.
•             Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Τζημόπουλο για τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε.


Δελτίο τύπου Γ.Σ. Κοζάνης 

Σχόλια