Β' ΕΠΣΚ: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Καρυοχώρι και Μικρόκαστρο (βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – Δόξα Μικροκάστρου 1-1  
Γκολ και βαθμούς(1-1) μοιράστηκαν Βέρμιο Καρυοχωρίου και Δόξα Μικροκάστρου 
Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Το Μικροκάστρο έδειξε από νωρίς τα δόντια του και συγκεκριμένα στο 1΄ όταν και είχε δυνατό σουτ στην συμβολή των δοκών.
Από κει και πέρα το Βέρμιο, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρει ούτε αυτό να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Μικροκάστρου στο 69. Η απάντηση του Βερμίου ήταν άμεση και ισοφάρισε 6΄ αργότερα και συγκεκριμένα στο 75' . Φάσεις και γκολ: Πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 1΄ σε τρομερό σουτ του Ζιώγου,που τράνταξε την συμβολή των δοκών. 5΄ Νέα ευκαιρία για το Μικρόκαστρο όταν το σουτ του Γεωργάκα έξω από την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βερμίου. 20΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο με κεφαλιά του Κοτταρίδη. 65΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο σε σουτ του Γκιούρου αλλά ήταν άστοχο. 69΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Γιώργο Ζιώγο, ο Βαρβαρούσης διώχνει η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι, ο Πουλασικίδης στην προσπάθεια του να διώξει με τακουνάκι ,στρώνει τη μπάλα στον Καλπατσέκα που θα εκμεταλλευτεί το λάθος και θα ανοίξει το σκορ, 1-0 74΄ Μακρινή σέντρα, κακό διώξιμο από τον Παναγιώτη Μπιλιώνη και ο Λεωνίδας Χαρίτων με σουτ στην κίνηση ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους σε 1-1

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Σουλίδης Δ με επόπτες τους κ.κ Εμμανουήλ και Τσιότσια.

Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Πουλασικίδης, Σαραντζής, Παπαθανασίου, Χαρίτων, Μητατσέλης( 63΄Σεμερτζίδης), Κοττάριδης, Γκιούρος, Ιγνατίδης(55΄Παπαδάκης).

Δόξα Μικροκάστρου (Χατζής): Τσιούκρας Ν, Δάρλας, Μπιλιώνης, Νιανιάκας, Γεωργακάς, Τσιούκρας Στ, Καλπάτσεκας, Ζάχος, Γκουρομήσιος, Ζίωγου, Ζααράκης (64΄Γκέσος).
Γραφείο Τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου
Βίντεο: Δόξα Μικροκάστρου & Βασίλης Πουλασικίδης

Σχόλια