Α’ ΕΠΣΚ: Ισοπαλία στο Κλείτος - Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις Αστραπή Κλείτου και Μακεδονικός (φωτο - βίντεο)

Αστραπή Κλείτου – Μακεδονικός Κοζάνης 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση, όπου και οι δύο ομάδες, παρά τις απουσίες τους, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση ανάγκη των βαθμών, οι γηπεδούχοι έπαιξαν για την ιστορία τους.
Ο Μακεδονικός του Τάκη Καραθανάση ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε

Στο 36΄, όταν σε φάουλ του Αντωνόπουλου, ο Ζαχαριάδης με γυριστή κεφαλιά έδωσε στον Γιώργο Νικολάου κι εκείνος πέτυχε το 0-1.
Στο 42΄σουτ Πιλικίδη λίγο έξω
Στο 53΄ ο Σέχι έδωσε στον Μπέμπη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αθανασιάδης,
 Στο 70΄ ο Βοριαζίδης «έκλεψε» την μπάλα, πλάσαρε, απέκρουσε στη γραμμή ο Στάθης Πιλικίδης, νέο σουτ του Νάνου, ξανά απέκρουσε ο Πιλικίδης.
Στο 73΄τετ -α τετ του Σαββίδη που πλασάρει άστοχα
 Στο 77΄Νικολάου δυνατό σουτ , άουτ
Στο 83΄ ο Νάνος τροφοδότησε τον Χρήστο Ελευθεριάδη, που με πλασέ, ισοφάρισε, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο επόπτης Χρ. Παπαδόπουλος.


 Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Γεωργιάδης, Χρ. Παπαδόπουλος),
στο 85΄ αποβλήθηκε ο Στ. Πιλικίδης για εξύβριση.


Πολλά παράπονα έχει ο Μακεδονικός από τον β΄  βοηθό (Παπαδόπουλο Χρ.), που πριν τη φάση του γκολ   άφησε και άλλη περίπτωση οφσάιντ να εξελιχθεί χωρίς όμως να του στοιχίσει
Τέλος  με ανακοίνωσή του συγχαίρει το Κλείτος για την άριστη φιλοξενία.
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα ο Μακεδονικός για να αποφύγει σίγουρα την 13η θέση που μπορεί να οδηγήσει στον υποβιβασμό χρειάζεται δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια
Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος Θ.): ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Παπαδημητρίου, Γρ. Σαββίδης, Π. Σαββίδης, Καραμάρκος, Ελευθεριάδης , Χριστοφορίδης, Νάνος , Βοριαζίδης , Παπαδόπουλος (61΄ Γκοντοβάς), Σπυριδόπουλος.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Βαρυτιμίδης, Πηγαδάς (58΄ Μαμάτσιος), Αντωνόπουλος , Στ. Πιλικίδης Σ, Αργ. Πιλικίδης (82΄ Ζιαζιάς), Τσατσόπουλος, Μπέμπης, Σέχι , Νικολάου , Ζαχαριάδης , Κουτούλας.

φωτορεπορτάζ




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.