Β’ ΕΠΣΚ: Πυροβολούσε ως το τέλος η Κοζάνη 2004 (φωτο - βίντεο)

Κοζάνη 2004 – ΑΟ Τρανοβάλτου 4-2
 Με κεκτημένη ταχύτητα η νεανική Κοζάνη 2004 πέτυχε τρίτη σερί νίκη  4-2 κόντρα στο Τρανόβαλτο  και έκλεισε θετικά την αγωνιστική χρονιά. Το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα του  Θόδωρου Μανδραβέλη στην τιμητική 5η θέση με 38 βαθμούς.
Σίγουρα μια πετυχημένη χρονιά για τους νεαρούς παίκτες της Κοζάνης 2004 που πήραν παιχνίδια στα πόδια τους κι έτσι  αρκετοί απ αυτούς θα μεταπηδήσουν στην ομάδα του Μακεδονικού.

 Μανδραβέλης και Καραθανάσης το αμέσως επόμενο διάστημα θα δουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να πλαισιώσουν τον Μακεδονικό τη νέα χρονιά.
 Εξάλλου ο σκοπός της ιδρύσεως της θυγατρικής ομάδας του Μακεδονικού ήταν εξαρχής να προετοιμάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας όσο το δυνατόν καλύτερα πριν κάνουν το βήμα προς τον Μακεδονικό
Στα αγωνιστικά τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν τρία ο Φωλίνας και ένα ο 14χρονος Κουνάβας Λάζος. Αξίζει να σημειωθεί πως για τρίτο συνεχόμενο  παιχνίδι ο  15χρονος Σταύρος Φωλίνας πέτυχε χατ τρικ φτάνοντας έτσι τα 15 γκολ συνολικά.
Δοκάρι είχε ο Χάρης Σταφυλίδης , ένας  ακόμη 15χρονος απο τους πολλούς  που διαθέτει η ομάδα της Κοζάνης 2004.
Τρείς τελικές πάσες (ασίστ για γκολ που επιτεύχθηκαν ) είχε ο 15χρονος Βαγγέλης Φαρμάκης

Τα γκολ για το Τρανόβαλτο πέτυχαν  ο  Πελέκας και ο Δανάτσας

Η διακύμανση του σκορ
1-0 στο 20' Φωλίνας
2-0 στο  38΄Κουνάβας
3-0 στο 46΄Φωλίνας
3-1 στο 50΄Πελέκας
4-1 στο 70΄Φωλίνας
4-2  στο 90΄Δανάτσας



Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης) Νίκος ,Τσιάμης, Χαρισίου , Φαρμάκης, Αντωνιάδης, Κετίκογλου(46΄Γεωργιάδης), Γκούμας Στ. , Σταφυλίδης (68΄Τρουμπούκης), Φωλίνας , Κουνάβας Λ, (75΄Γκούμας Αντ)

ΑΟ Τρανοβάλτου:  Κοζικόπουλος , Ντούσιας, Κοζικόπουλος Α, Γκουτζιομήτρος, Τσαφαράκης, Γκούμας, Νακόπουλος , Πελέκας, Πατσικόπουλος , Δανάτσας, Λάμπρος



Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Κουτσώνα και των βοηθών του  κ. Κωνσταντινίδη Χρ. και κα Μπακατάρη.

Άλμπουμ φωτογραφιών (κλικ)



Σχόλια

  1. ΘΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ17 Μαΐου 2015 στις 11:57 μ.μ.

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ Σ ΑΥΤΗ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΚΑΙ ΣΤΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΑΜΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ . ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΑΛΛΆ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΑΝ ΠΕΣΕΙ

      Διαγραφή
  2. «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.