Εορδαϊκός: Ο τελικός της ανόδου - Όλοι στο γήπεδο σ' αυτή τη μάχη δε περισσεύει κανείς!!!

Γενικό προσκλητήριο για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής

Υπέρ πάντων αγώνας, τελικός, παιχνίδι ορόσημο. 
Όποιον χαρακτηρισμό και αν επιλέξει κανείς για την αγωνιστική «σύγκρουση» με την ΑΕΠ Βατολάκκου  στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας την Κυριακή στις 5μ.μ  το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παιχνίδι αποδείξεων για τους παίκτες του Εορδαϊκού.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «ανθρακωρύχους », που αν τα καταφέρουν, θα κατακτήσουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική 
Για να γίνει όμως αυτό οι άνθρωποι του Εορδαϊκού  αλλά και οι λιγοστοί έως τώρα φίλαθλοι που παρακολουθούσαν τα παιχνίδια της ομάδας κάνουν έκκληση στον κόσμο να δώσει το παρόν στο γήπεδο .

Αναλυτικά  η ανακοίνωση :
Δώστε δύναμη στην  ομάδα του Εορδαϊκού με τη μαζική παρουσία σας στο γήπεδο και βοηθήστε την  να φτάσει στη νίκη. 
Η παρουσία σας στις κερκίδες είναι υπερπολύτιμη.
Με ένα γεμάτο γήπεδο, στο οποίο θα ξεχειλίζει ο ενθουσιασμός, η γλυκιά "τρέλα" και η καλώς εννοούμενη πώρωση και φανατισμός, από έναν κόσμο διψασμένο για να δει την ομάδα του να παίζει μπάλα, να πραγματοποιεί ένα ψυχωμένο παιχνίδι ο Εορδαϊκός θα πάρει τη νίκη και μαζί την άνοδο στην Γ΄ εθνική.

Όλοι στο γήπεδο  σ’ αυτή τη μάχη δε περισσεύει κανείς




Σχόλια

  1. ΕΟΡ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣΣΣΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μενω διπλα στο γηπεδο αλλα σιγα μην παω να δωσω 10 ευρω θα το δω απο την πολυκατοικια μου με φραπεδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.