Εορδαϊκός : Γ΄Εθνική .... Ερχόμαστε!! (φωτο - βίντεο)

Γυρίζει τις πλάτες του στα 4  πέτρινα χρόνια  ο Εορδαϊκός και μετά την νίκη του 3-0 κόντρα στην ΑΕΠ Βατολάκκου επιστρέφει  εκεί που ανήκει ..στην Γ΄ Εθνική 
Ο κόσμος της Πτολεμαΐδας  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του Εορδαϊκού , γέμισε το γήπεδο στέλνοντας  μήνυμα συμπαράστασης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ,τους αντάμειψαν.

Φέτος ήταν η σειρά του Εορδαϊκού,και πλέον κάνει σχέδια για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στη Γ΄ Εθνική.
Από την αρχή της σεζόν  ήταν το μεγάλο φαβορί κατέκτησε αρχικά το πρωτάθλημα , και στα μπαράζ έβαλε την τελική σφραγίδα της ανόδου.
 Μια δικαίωση για τους ανθρώπους της διοίκησης που κάνουν κάλεσμα μέσω του προέδρου  κ. Λιάμη  στον κόσμο να τους πλαισιώσει  να ρθει  κοντά στην ομάδα για να ξαναζήσουν όλοι μαζί παλιές ένδοξες ημέρες .
Τότε που Εορδαϊκός μεσουρανούσε  στα γήπεδα της Γ΄ αλλά και Β΄ εθνικής.
 Η άνοδος να είναι η απαρχή για ένα ένα νέο λαμπρό μέλλον όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σιαπανίδης που συνδύασε την επανεμφάνιση του στους πάγκους με αυτή τη μεγάλη επιτυχία.



Στο αγωνιστικό μέρος οι ανθρακωρύχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους που έπαιξαν για την αξιοπρέπειά τους και την ιστορία τους και με δύο γκολ του Μαυροματίδη κι ένα του Κωστικίδη πέταξαν για Γ΄ Εθνική.
Αξίζει να τονίσουμε ότι η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον Βατόλακκο, όταν στο 5΄ο Ασλανίδης βρέθηκε σε θέση βολής , αλλά ο Περπερίδης σε ετοιμότητα είπε όχι . Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο . Ο Εορδαϊκός πήρε μπροστά  πέτυχε τρία γκολ κι έχασε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα.
Στο 9΄ ο Συμεωνίδης έσπασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή  και ο Μαυροματίδης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0
Στο 11΄ ο Μαυροματίδης   πλάσαρε άουτ από κοντά μετά από σέντρα του Σερσέμη
Στο 14΄σουτ του Φίλκα άουτ
Στο 20΄ το σουτ του Μαυροματίδη δεν βρήκε στόχο
Στο 26΄ ο Τζουβάρας σούταρε από καλή θέση αλλά ο Αλεξίου απέκρουσε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Φίλκας στο δεύτερο δοκάρι  ο Μαυροματίδης πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 34΄ ο Φίλκας έδωσε  στον Μαυροματίδη που κέρδισε τις κόντρες και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 54΄ σέντρα Σερσέμη σουτ μονοκόμματο Μαυροματίδη άουτ
στο 62΄δυνατό σουτ του Σερσέμη ωραία διώχνει ο Αλεξίου .
Στο 74΄ τη μπάλα χάθηκε ,ταχύτατος συνδυασμός των παικτών του Εορδαϊκού με τελικό αποδέκτη τον  Κωστικίδη που σε κενή εστία έκανε το τελικό 3-0.


Καλή  η διαιτησία του κ. Πουλημά και των βοηθών του  Βλάσση και Γραικού.

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης):  Περπερίδης, Βοριαζίδης (80’  Καλογιαννίδης), Χαραλαμπίδης, Λιάμης, Τζουβάρας, Αμαραντίδης, Συμεωνίδης, Σερσέμης, Σακαλής (70’  Κωστικίδης), Φίκας (60’  Cela), Μαυροματίδης.

ΑΕΠ Βατολάκκου (Λάλλος): Αλεξίου, Denis, Μπόλος, Κοτζατσίσογλου Δ., Λάλος Θ., Παπαηλίας (46’  Καρσιούτας), Κοτζατσίσογλου Σ., Παπαδόπουλος, Hohxa (46’ Αποστόλου), Μπιζιώτας (80’ Τζιαμπίρης), Ασλανίδης.

Ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι ο δήμος θα βοηθήσει τόσο στο θέμα του γηπέδου για να πάρει άδεια λειτουργίας αλλά και όπου μπορεί οικονομικά.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πέραν του δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη οι αντιδήμαρχοι Τσοκτουρίδης και Πολυχρονίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φώτης Φολτόπουλος.

Πρέπει να τονιστεί ότι μετά την άνοδο του Εορδαϊκού παραμένει στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ο Μακεδονικός Κοζάνης ενώ Λευκοπηγή και Μαυροπηγή θα παραμείνουν στην Β΄ Κατηγορία χωρίς μπαράζ.


Στο άλλο παιχνίδι ο Παναργειακός πήρε  τη νίκη κόντρα στη Φλώρινα με σκορ 2-0 χωρίς όμως αντίκρισμα 



4ος ΟΜΙΛΟΣ
Παναργειακός Ορεστικού-Φλώρινα 2-0
Εορδαϊκός-ΑΕ Ποντίων 3-0

Βαθμολογία (6 αγων.)

                      Β. Γκολ
1.Εορδαϊκός 12 10-2
--------------------------------------------------
2.Παναργειακός Ορεστικού 10 7-4
3.Φλώρινα 6 4-10
4.ΑΕ Ποντίων 3 4-9



Άλμπουμ φωτογραφιών του αγώνα 








Πολυχρονίδης Δημήτρης: Είμαστε πρώτοι .. κι ευχαριστώ το Θεό !!! Εμφανώς συγκινημένος και με μεγάλη χαρά ο Δημήτρης Πολυχρονίδης, "η ψυχή" του Εορδαϊκού δηλώνει στην κάμερα πως ο Εορδαϊκός είναι ΠΡΩΤΟΣ ... ευχαριστεί το ΘΕΟ γι' αυτό!!! και στέλνει την αγάπη του σε όλους!!!! 






Σχόλια

  1. συγχαρητηρια στον αναμορφωτη του εορδαικου ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ και στον αξιο συμπαραστατη του ΣΕΡΣΕΜΗ ΧΡΗΣΤΟ για την υπερπροσπαθεια τους τα δυο αυτα χρονια εντος και εκτος γηπεδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.