Έφτασε η ώρα του Εορδαϊκού

Ο στόχος της ομάδας από την αρχή της σεζόν ήταν ένας και συγκεκριμένος. ΑΝΟΔΟΣ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ  έφτασε για τον Εορδαϊκό ο οποίος την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδό του  αντιμετωπίζει σ ένα παιχνίδι δίχως αύριο γι αυτόν την αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΠ Βατολάκκου. Οι κόποι και οι θυσίες μιας χρονιάς περιμένουν να δικαιωθούν μέσα σε δύο περίπου ώρες.
Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια. Άγχος κι ότι άλλο μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη νίκη και στην άνοδο έμπειροι και μεγάλοι ποδοσφαιριστές έχουν τον τρόπο να τα αποβάλουν και ακόμα και ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ να  επιτυγχάνουν στόχους.
Αυτό πρέπει να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού την Κυριακή το απόγευμα στις 5 . 
Να τα δώσουν όλα να ματώσουν  να παίξουν ποδόσφαιρο και κάπου εκεί στις 7 μ.μ να φωνάξουν ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ. Το οφείλουν πρώτα απ όλα στους εαυτούς τους  αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της Εορδαίας
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ έφτασε και για τους πικραμένους εδώ και χρόνια φιλάθλους της Πτολεμαΐδας και του Εορδαϊκού. 
Ο αγώνας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Πτολεμαΐδα τους αφορά ΟΛΟΥΣ και πρέπει ενωμένοι να αγωνιστούν για την επίτευξή της. 
Πρέπει ν αφήσουν πίσω ότι τους κρατούσε ως σήμερα μακριά από το γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα να πετύχει την άνοδο. 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ  και για τον κόσμο να αποδείξει την αγάπη του με την παρουσία του στο κρισιμότερο παιχνίδι του Εορδαϊκού.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίκτης οδηγώντας την ομάδα στη νίκη που χρειάζεται.


ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  από τους Πτολεμαϊδιώτες φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο


Βαθμολογία
1. Εορδαϊκός            7-2      9
2. Παναργειακός      5-7       7
3. Π.Α.Σ. Φλώρινας   4-8      6
4. Α.Ε.Π. Βατολάκου 4-6      3






Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το άρθρο για τον Εορδαϊκό.....Μου φαίνεται ότι oi maties sta sport θα καθιερωθούν στη συνείδηση του Πτολεμαϊδιώτικου λαού και θα γίνουν το καλύτερο site που θα αναφέρετε στον ΕΟΡΔΑΪΚΟ....
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι πρεπει να λενε καλα λογια για εσας για να ειναι καλο σαιτ καποιο!!!! αν τα λεει κανονικα και μετρια (διοιηκηση και ομαδα) που ειναι η αληθεια σας πειραζει. χαχαχα!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.