ΕΠΣ Κοζάνης: Απάντηση σε δημοσίευμα του Νέου Άρη Αργίλου, στη σελίδα μας Ματιές στα σπορ και στην εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, παρότι δεν επιθυμεί να ταλαιπωρεί το φίλαθλο κόσμο της περιοχής με συνεχή δημοσιεύματα, οφείλει να απαντήσει στην πρόσφατη ανακοίνωση του “Νέου Άρη” Αργίλου.

Κατ’ αρχάς θεωρούμε απαράδεκτους τους αήθεις χαρακτηρισμούς “Ντροπή και Αίσχος” του συντάκτη τον κειμένου κ. Ιωάννη Καλαφατίδη , προέδρου του προαναφερόμενου σωματείου.


“Όλη η πρώτη παράγραφος , όπου αναλύει τους κανονισμούς σχετικά με τις 30 ημέρες προθεσμία για την αποπληρωμή ολόκληρου τον χρηματικού προστίμου (2.500 η ομάδα + 8.000 οι ποδοσφαιριστές = 10.500 ευρώ) βρίσκει την απάντησή της στην προηγούμενη ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. προς τον “Κεραυνό” Πετρανών και στη φράση “η Ε.Π.Σ. συναισθανόμενη το δυσβάσταχτο χρηματικό πρόστιμο”. Εκτός αν ο κ. Καλαφατίδης δε διάβασε καλά την ανακοίνωση ή αγνοεί το νόημα των λέξεων ή νομίζει ότι το πρόστιμο των Πετρανών θα πληρωθεί στον ίδιο. Δε συμβαίνει καθημερινά να τιμωρείται ερασιτεχνικός σύλλογος με τέτοιον μεγέθους πρόστιμο.

“Όσον αφορά το δεύτερο μέρος της ανακοίνωσής του, σχετικά με την παράτυπη μεταγραφή 5 ποδοσφαιριστών τον συλλόγου τον στον “Κεραυνό” Πετρανών, είναι μια χιλιοειπωμένη και τουλάχιστον στα αθλητικά δικαστήρια τελειωμένη υπόθεση, πού όσο ανακυκλώνεται αγγίζει τα όρια της γραφικότητας ! ! !

 “Όταν γνωστοποιήθηκε στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης αυτό το γεγονός από το σωματείο του “Νέου Άρη Αργίλου”, η απάντησή της ήταν ότι δε μπορεί να ακυρώσει δελτία που εξέδωσε η Ε.Π.Ο. και επειδή δε διαθέτει εργαστήριο γραφολογικών εξετάσεων αλλά ούτε και δικαστές στις Επιτροπές της , παρέπεμψε τον κ. Καλαφατίδη και το σύλλογό τον στην Ε.Π.Ο. και μάλιστα τον παρείχε , ως όφειλε , όλα τα στοιχεία (φωτοτυπίες αιτήσεων μεταβολών κ.λ.π.) για την προσφυγή τον στην ομοσπονδία.

Η συνέχεια και πάλι είναι γνωστή , αφού οι αποφάσεις των Επιτροπών της Ε.Π.Ο. τηρήθηκαν, πλην, όπως προαναφέραμε , την 30 ημερών προθεσμία για την πλήρη(!!!) εξόφληση τον χρηματικού προστίμου που και η ίδια η Ομοσπονδία κάνει διευκολύνσεις (δόσεις) ακόμη και σε ΠΑΕ , όταν πρόκειται για δυσβάσταχτα ποσά!!! Ο κ. Καλαφατίδης , αφού ακύρωσε 2-3 πρωταθλήματα και παραίτησε σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Η.Σ. Κοζάνης , το μόνο που του απομένει είναι να διοριστεί πρόεδρος της Ε.Π.Ο. ή Υφυπουργός Αθλητισμού και να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων δια παντός όλους εμάς τους υπόλοιπους «άσχετους» με το χώρο τον ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. : 1)Σημειωτέον ότι ο “Νέος Άρης Αργίλου” δε συμμετέχει στα αντρικά πρωταθλήματα από την περίοδο 2012-2013 και επομένως δεν έχει έννομο συμφέρον.

2) Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κάνει γνωστό στα σωματεία – μέλη της ότι υπάρχουν όργανα (Γεν. Συνελεύσεις , συνεδριάσεις Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. και Επιτροπών) που λειτουργούν κανονικότατα και ότι πρόβλημα υπάρχει πρέπει να τίθεται εκεί και όχι να γίνεται διάλογος για το θεαθήναι στα Μ.Μ.Ε.

*Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Απάντηση σε δημοσίευμα του Κεραυνού Πετρανών στην εφημερίδα Θάρρος και στην σελίδα μας Ματιές στα σπορ








Σχόλια

  1. Αρκετα ασχοληθηκατε σαν Ε.Π.Σ. με τον Καλαφατιδη. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εχει πιο σοβαρα προβλήματα για να ασχοληθείτε. Αφήστε πλέων τον ΓΡΑΦΙΚΟ στην μοίρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.