Μη ορισμός αγώνων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΤΡΑΝΩΝ

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης στην τελευταία συνεδρίαση της 27/04/2015 αποφάσισε να μην ορίζει τους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ μέχρι την πλήρη τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών του.



Σχόλια

  1. Για ποιες οφειλές μιλάει η Ε.Π.Σ. Κοζάνης;
    Υποτίθεται ότι το σωματείο Κεραυνός Πετρανών έχει πληρώσει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί, άρα παίζει νόμιμα στο πρωτάθλημα.
    Αν πάλι δε έχει πληρωθεί το πρόστιμο τότε υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος...!
    Εκτός αν μιλάνε για τις ποινές των ποδοσφαιριστών.Σε αυτήν την περίπτωση γιατί να τιμωρηθούν τα Πετρανά;Ας πληρώσουν οι παίκτες τις ποινές τους.
    Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα αν η Ε.Π.Σ. Κοζάνης επέτρεψε στο σωματείο να αγωνιστεί χωρίς να έχει πληρώσει το πρόστιμο, τότε σκόπιμα και με δόλο έγινε η παραβίαση των κανονισμών από την Ε.Π.Σ.
    Κάποιος πρέπει να δώσει λόγο για όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mas exete zalisi me ta prostima ton petranon exoume poso kero akoume gia ta petrana k to prostimo pou tous exi vali i epo.. an den mporoun na to pliro soun na dialithoun k an ontos isxii ayto pou leei o parapano ANONIMOS o opios einai apo to simvouleio ton petranon pisteyo tha prepi na analavi tis efthines tis i ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. apo tin stigmi pou ta kseris ola ayta file ANONIME na kaneis tin katagkelia sou me to onoma sou k oxi os ANONIMOS

      Διαγραφή
    2. ΙΣως καποια στιγμη θα πρεπει η διοικηση του κεραυνου να βγει μπροστα,να αποπληρωσει τα παντα ειτε τα θεωρουν παρανομα ειτε οχι! Οι ποδοσφαιριστες δεν αξιζουν τετοια αντιμετωπιση ουτε απο την επσ.επο αλλα ουτε και απο το σωματειο απο το οποιο εκπρωσοπουνται!! Να βγουν μπροστα και να καθαρισουν οποια βρωμια τους προσαπτουν! ΅Ειτε την εχουν κανει ειτε οχι! ΕΛΕΟΣ πια,ενα χρονο τωρα παλευουν να δικαιωθουν με τα ψεματα χωρις να εχουν κανει κατι ουσιαστικο!!

      Διαγραφή
    3. Μόνο η διοίκηση φταίει;Και οι ποδοσφαιριστές κατηγορούνται και έχουν τιμωρηθεί.Ας αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους.Ας πληρώσει ο καθένας για τις πράξεις του!Αλλιώς ας κάτσει στην τρύπα του και να μη μιλάει...

      Διαγραφή
  2. Δεν νομιζω να υπηρξε εστω και ενας παικτης ο οποιος θα συμφωνουσε ποτε με κατι τετοιο!! Εαν το εκαναν ειναι αξιοι της μοιρας τους! Αλλα τελος παντων,ελεος με την επσ παιρνει μια αποφαση και την αλλαζει 10 φορες σε 1 μηνα!! συνεχιζουυν να το παιζουν αρχηγοι στα τοπικα πρωταθληματα που ολοι αγαπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.