Θύελλα Φιλώτα: Κοντά σε συμφωνία με Βασίλη Παπαδόπουλο



Σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένες συζητήσεις  βρίσκεται η ομάδα του Φιλώτα,  με τον έμπειρο στον χώρο προπονητή,  κ. Βασίλη Παπαδόπουλο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί αν θα είναι αυτός ο νέος καπετάνιος της ομάδας.

Σχόλια

  1. Από Παπανώτα σε Παπαγάλο... Σαν να λέμε απτά σαλόνια στα... Αλώνια! Κουράγιο θυελλάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω ισχυει το για γελια και για κλαματα........ καληνυχτα Θυελλα Φιλωτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσεις που θελατε και την θυελλα να πεφτει τρενο ουτε ξερατε τον παπανωτα!την ιδια δουλεια μπορει να κανει και ο παπαδοπουλος με καλες προσθηκες!αρχισατε ομως να βγαζετε συμπερασμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πε το πε ο παπαγάλος ότι μας π....αει κι άλλος...

      Διαγραφή
  4. Στην τελευταια ανακοινωση της διοικησης ελεγε οτι μιλανε με προπονητες εγνωσμενης αξιας... και φερνετε τον κολητο σας... ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ! Και γω νομιζα οτι εγνωσμενης αξιας θα πει τουλαχιστον 2-3 προετοιμασιες Γ εθνικης και καλες πορειες. πιστευω οτι θα επικρατησει η λογικη και θα μιλησει η διοικηση και με καλυτερους προπονητες. Καστορια Γρεβενα εχει ψαξτε λιγο... Αλλιως βλεπω να μη μεινει... ουτε πουπουλο το χειμωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απέχεται πολύ από το ποδόσφαιρο.....σας πληροφορούμε λοιπόν ότι η μπαλα δεν είναι τετράγωνη, όπως πολλοί πιστεύετε. ΑΣΧΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τους καλύτερους προπονητές του νόμου Κοζανης πήρατε τη άλλο θέλετε χωριάτες που μάθατε και από ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό έζησε μεγάλες και ένδοξες μέρες το ποδόσφαιρο του νομού Κοζάνης... Επειδή το επίπεδο είναι πολύ υψηλό... Γ εθνική η Κοζάνη και ο εορδαικός κι αυτό με ζόρια... Ο καλύτερος προπονητής του νομού ο Παπαδόπουλος... Αυτά είναι... Πρωτευουσιάνε! Δε θέλουμε προπονητή απτόν νομό σας, πάρτε τον εσείς να προκόψετε άμπαλοι!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου καλε η μπάλα είναι στρογγυλή !

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.