ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής: Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Τουρνουά

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του Ποδοσφαιρικού τουρνουά ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν για να διεκπεραιωθεί με επιτυχία για άλλη μια χρονιά αυτή η μεγάλη διοργάνωση του συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Θα ήταν πολύ μεγάλη παράλειψή μας να μην αναφερθούμε σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην προσπάθειά μας να στηθεί μια τέτοια διοργάνωση. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, οι οποίοι δεν αρνήθηκαν ποτέ τη στήριξη που τους ζητήσαμε και στάθηκαν αρωγοί σε κάθε μας εκδήλωση και μάλιστα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. 

Πολλά μπράβο αξίζουν στους συγχωριανούς μας. Εργάστηκαν εθελοντικά με προθυμία και μεράκι για ένα κοινό στόχο την αναβάθμιση του χωριού μας. Όλα αυτά βέβαια με τη συνεργασία και την υποστήριξη του προέδρου της τοπικής κοινότητας. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν όλες αυτές οι κτιριακές υποδομές που βλέπετε . Κατασκευάστηκαν σταθερά αποδυτήρια με ντουζ για την εξυπηρέτηση των παικτών, wc για το κοινό και αναψυκτήριο προς ευχαρίστηση του κόσμου μας.
Ευχαριστούμε τους γιατρούς που υπήρχαν σε κάθε αγώνα και φρόντιζαν για την υγεία των παικτών και του κοινού μας προς αποφυγή σοβαρών τραυματισμών. Ακόμη να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. που σφύριζαν σε κάθε παιχνίδι. 
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του Συλλόγου κορίτσια και αγόρια από το χορευτικό και το αθλητικό τμήμα, παιδιά και ανθρώπους του χωριού που εργάστηκαν εθελοντικά σε διάφορα πόστα: καντίνα, ψήσιμο, ταμείο, εξυπηρέτηση, καθαριότητα. Μπράβο παιδιά μας βγάλατε ασπροπρόσωπους. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες για τη συμμετοχή τους γιατί χωρίς αυτούς οι κόποι μας δεν θα είχαν κανένα νόημα. Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα!!! 
Οι επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας είναι στις 10 Ιουλίου όπου θα διοργανώσουμε το 9ο Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού και μουσικής, στις 11 Ιουλίου συνεχίζουμε γλέντι με τον Κώστα Σαφέτη και στις 25 και 26 Ιουλίου κλείνουμε τις εκδηλώσεις με παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.

Σχόλια