Έργα στο δημοτικό στάδιο Σερβίων

Ξεκίνησαν οι βελτιωτικές εργασίες του υπεύθυνου συντήρησης δημοτικού σταδίου από την περασμένη εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο, συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή (26/6) το ξήλωμα και τοποθέτηση νέων κομματιών χορτοτάπητα συνολικού μήκος 1000-1200 τ.μ.


Αυτού μεγέθους συντήρησης είχαν να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 3-4 χρόνια από τον Δήμο, ουσιαστικά τότε άρχισε να χαλάει ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου. Αποκορύφωμα την περσινή σεζόν ξεράθηκε τέλειος, έμεινε σκέτο χώμα στα συγκεκριμένα σημεία έγιναν οι επεμβάσεις τοποθέτησης νέου χόρτου (εικόνες).


Ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει μείνει ανέπαφος τουλάχιστον μέχρι τέλη Αυγούστου με ότι συνεπάγεται την ομάδα Τιτάν, ενώ αναζητάει είδη γήπεδο σε γειτονικά χωριά ώστε πραγματοποιηθεί η προετοιμασία ενόψει νέας σεζόν η ομάδα Γιάννη Παρασκευά.

 Οριστική λύση του προβλήματος θα ήταν η δημιουργία βοηθητικού γηπέδου στην περιοχή στρατοπέδου, οπού δοθεί πολυπόθητη ανάσα το στάδιο απο τα 100 παιδιά των ακαδημιών και μεγάλη κυρίως ομάδα του Τιτάν. Μπορέσουν να προπονούνται τουλάχιστον χωρίς να ταλαιπωρηθεί αγωνιστικός χώρος κεντρικού γηπέδου, σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή εξετάζει την δημιουργία γηπέδου μαζί την διοίκηση Τιτάν Σερβίων.



Ραφαήλ Παπαδημητρίου

as-titan.blogspot.gr


Σχόλια

  1. Νομιζω πως ο "Δημος" πρεπει να φροντισει και για αλλα γηπεδα....Δεν ειναι μονο τα Σερβια σ αυτη την περιοχη!!!! Μακαρι να ειχατε αυτο καλα αλλα ουτε αυτο μπορειτε!!!Καλη σας μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.