ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τρίτη 23-6-2015 στην πόλη της Αθήνας διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo  Ανδρών-Γυναικών. Σε αυτήν την διοργάνωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι ανήκουν στο σώμα επίλεκτων αθλητών , αστυνομικοί, πυροσβέστες, ναυτικοί, αεροπόροι και μόνιμοι στρατιωτικοί. Από την Κοζάνη και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη συμμετείχε ο αθλητής Θεοδωρίδης Ηλίας του Θεοδώρου στην κατηγορία των -80kg Ανδρών, που αυτήν την περίοδο εκτίει  την στρατιωτική του θητεία στον στρατό ξηράς και ανήκει στο τμήμα  ΑΚΕΔ  Θεσσαλονίκης.
     Ο Θεοδωρίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας ακόμη ένα μετάλλιο σε πανελλήνιο επίπεδο μιας και εδώ και πολλά χρόνια είναι κάτοχος πανελληνίων  διακρίσεων  στις κατηγορίες εφήβων, ανδρών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου οι προπονητές και οι συναθλητές του συλλόγου συγχαίρουν τον αθλητή Θεοδωρίδη Ηλία γι’ αυτήν την ξεχωριστή του διάκριση και του εύχονται καλό πτυχίο μιας και βρίσκεται στο τελευταίο έτος στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιών  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Σχόλια