Ο Νίκος Παπανώτας απαντά στην ανακοίνωση του Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα, αν και αρχή μου είναι να μην εισέρχομαι σε διάλογο ανακοινώσεων επί προσωπικού, απαντώντας πάντα σε κάθε κριτική με την προπονητική δουλειά μου, και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας στα μάτια
των παικτών αλλά και των φίλαθλων της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν την Θύελλα Φιλώτα τόσο ηθικά όσο και υλικά, όλο το προηγούμενο διάστημα, εκθέτω τα εξής:


-     Στο τέλος του Μαΐου έδωσα στην Διοίκηση της ομάδας προθεσμία δεκαπέντε ημερών να εκπληρώσουν κάθε οικονομική τους υποχρέωση προς τους παίκτες, αλλά και σε τρίτους, χωρίς αυτή να ανταποκριθεί στο αίτημα μου.

-     Από την Διοίκηση της ομάδας καταβλήθηκαν σε εμένα ποσά που αφορούσαν δεδουλευμένες αποδοχές μου καθώς και δεδουλευμένα των παικτών που διαμένουν στην Βέροια. 

-     Παρά τα όσα αναληθώς αναφέρονται στην παραπάνω ανακοίνωση, δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία μου με την Διοίκηση, για την ανάληψη της προπονητικής ευθύνης της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και βεβαίως ποτέ δεν μου καταβλήθηκε προκαταβολή για αυτήν.

-     Στην ομάδα της Κρύας Βρύσης συμφώνησα αφού πρώτα ενημέρωσα  τη Διοίκηση της θύελλας Φιλώτα για την διακοπή της συνεργασίας  μας.  

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα, με την οποία θα με δένουν πάντα σημαντικοί δεσμοί, κάθε επιτυχία για την νέα αγωνιστική χρονιά.   

ΝΙΚΟΣ  ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ .....ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είσαι άμπαλος... Κάτσε στο καφενείο και μη μιλάς για μπάλα. Είμαστε δυστυχώς με το ένα πόδι στο τοπικό χωρίς τον Παπανώτα!

      Διαγραφή
  3. Ο καλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από ομάδα του φτωχού ποδοσφαιρικά νομού Φλώρινας... Μακράν του δεύτερου... Σευχαριστούμε Νίκο Παπανώτα και ελπίζω να ξανά έρθεις να γράψουμε ιστορία! Ποιος Παπαδόπουλος και πράσινοι παπαγάλοι μου λες τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POIOS PAPANOTAS RE SY DEN YPARXEI PROPONHTHS ME AYTO TO ONOMA TOY EKATSE H XRONIA ENA MATS DEN KERDISE MESA STON FILOTA KAI EKSO HTANE FOYL AMYNA KAI OTI BGEI PROSTA BALTONA NA PAIKSH ME KATO THN MPALA NA DOYME O FOYFAS 4 GKOL TON ERIXNE MESA EKSO KAI AYTOS KRATOYSE TOYS PAIXTES TOY PHSO NA PAIZH ME ANTEPH8ESH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σώνεσαι φίλε στη Γ εθνική. Μαυτον τον τρόπο. Ποιος τερμάτισε ποιο μπροστά ο Φούφας ή ο Παπανώτας; Ο Φιλώτας, ένα χωριό τερμάτισε 7ος στη Γ εθνική. Για να δούμε και με παπαγάλο πώς θα πάμε με κάτω την μπάλα...

      Διαγραφή
  5. ESY EISE AMPALOS BGEIKES KAI ESY MIA FORA EKSO APO TO FILOTA KAI EMA8ES KAI MPALA TOSA XRONIA POU EISOYNA STO B TOPIKO TO POIO MAKRINOSOY MEXNHDI HTANE MEXRH TON PAPAGIANH FLORHNAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ομάδα είσαι; Μας έβγαλες τα μάτια με τα ελληνικά σου. Μαθε αλφαβήτα και μετά μιλάς για μπάλα!

      Διαγραφή
  6. εσείς δεν κράζατε τον Παπανώτα σε κάθε αγώνα? τωρα τον θέλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POION NA 8ELOYME RE SY EMEIS EXOYME PROPONITH POY DEN TON EXEI KERDHSH KAMIA FORA O PAPANOTAS SE EPISHMO PAIXNIDH MIA FORA MONO KAI AYTO STO FILIKO ME ESAS KAI AYTO BAZONTAS DYO ENTEKADES DIAFORETIKES SE KA8E HMIXRONO GIA NA TON KERDHSH ALIOS OYTE EKEI 8A TON KERDIZE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κυριος Παπανωτας πηρε τις αποφασεις του φευγοντας επιτυχιμενος....Ας ελπισουμε το ιδιο επιτυχιμενος να ειναι και ο Παπαδοπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Παπανώτας μίλησε με έργα.Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο σήμερα όλα γίνονται με λεφτά.Συνηθισμένο πολύ, αλλά χωρίς να έχεις ξοφλήσεις τα περσινά δεν μπορείς να του προτείνεις μείνε και για τη νέα χρονιά.Προκαταβολή πήρε στη Κρύα Βρύση ,έθεσε όρους κλπ και τελικά έκλεισε.Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι είμαι απ την Έδεσσα όπου μίλησε και με την ομάδα μας αλλά ζήτησε μπροστά προκαταβολή μεγάλη και χάλασε η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.