Συζητήσεις με Εμμανουήλ ο Εορδαϊκός

Σε επαφές με τον Βασίλη Εμμανουήλ βρίσκεται ο Εορδαϊκός και είναι πιθανό να υπάρξει άμεσα αίσια έκβαση, αν δεν βρει άμεσα ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, που κατάγεται από την Μαυροπηγή Πτολεμαΐδας, πέρυσι έπαιξε με τον Τύρναβο στη Φουτμπολ Λιγκ και παλιότερα στον Βατανιακό, τον Πανηλειακό (επίσης Β΄ Εθνική) και την ολλανδική Χέρενφεν. 

Παράλληλα και τυπικά εντάχθηκε στους «λιγνιτωρύχους» ο επιθετικός Γιώργος Κίτσας από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ κοντά δείχνει και ο νεαρός γηγενής μεσοεπιθετικός, Χάρης Χαραλαμπίδης, με θητεία σε Κ20 Βέροιας, Μουδανιά και εσχάτως Θύελλα Φιλώτα. 

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα του Δημήτρη Σιαπανίδη για ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις, ενώ μετά τους Σακαλή, Βογιατζή, Λυκόπουλο και Κωστάκογλου, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει και ο Σικαλόπουλος. 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι αύριο θα γίνει η δεύτερη και κρίσιμη γενική συνέλευση, για να οριστικοποιηθούν τα άτομα που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο Σάββα Λιάμη, στο διευρυμένο 15μελές σχήμα.
 Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Σχόλια