Φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας (φωτο - βίντεο)

Φιλανθρωπικός αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας μεταξύ των ομάδων Μεικτής παλαιμάχων δυτικής Μακεδονίας  και Παλαλιακού (Ομάδα Ποντίων Καλλιτεχνών) για την ενίσχυση του συλλόγου ΚΕΚ ΑΜΕΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ, που έληξε με 1-1.

Παρά  την ηλικίας τους οι ποδοσφαιριστές των  δυο ομάδων έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, με πολλές φάσεις, και δυο γκολ, ένα για κάθε ομάδα.
Να επισημάνουμε ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του  προέδρου ποντιακών συλλόγων Πτολεμαΐδας,  Γιώργου Ελευθεριάδη.

Από πλευράς Ε.Π.Σ Κοζάνης παραβρέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος Φώτης Φωλτόπουλος.
Έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμος Πτολεμαΐδας.

Στα αγωνιστικά τα γκολ σημείωσαν, το  1-0 στο 8΄ ο Σολάκης για την ομάδα της Μικτής  Παλαιμάχων  Δυτικής  Μακεδονίας, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Παλλαλιακού με τον Ιωαννίδη Π. στο 28΄.

Στο ημίχρονο έγιναν οι απονομές:
 
Ο διοργανωτής των αγώνων των παλαιμάχων,   Τζίμης Εμμανουηλίδης,  βράβευσε τον σύλλογο του Παλλαλιακού. Το κύπελλο πήρε ο Μπάμπης Ιορδανίδης.

Την ομάδα του Εορδαϊκού που πήρε την άνοδο στην Γ’ εθνική και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Σάββα  Λιάμη την βράβευσε ο Πρόεδρος Παλλαλιακού  Κυριάκος Χατζηαντωνίου.

Την ομάδα των παλαιμάχων της Φλώρινας που πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των παλαιμάχων δυτικής Μακεδονίας, βράβευσε ο αναπληρωτής πρόεδρος  της Ε.Π.Σ Κοζάνης, Φώτης Φωλτόπουλος.

 
Την ομάδα των Παλαιμάχων της ΔΕΗ και της Καστοριάς βράβευσε ο ποδοσφαιριστής  της SCODA Ξάνθης,  Παντελής Καπετάνος.




 Τις ομάδες παλαιμάχων Α.Ε.Π Κοζάνης, Αιανής, Αμυνταίου, Λιβαδερού και δικηγόρων βράβευσε ο πρόεδρος του Εορδαϊκού, Σάββας Λιάμης.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Αρτζουμάνης με επόπτες τους κ.κ Κανδυλιώτη και Βαρδιάμπαση.

Συνθέσεις:
Μικτή παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας : Σιμητζής, Παπαδόπουλος, Εμμανουηλίδης, Αμοιρίδης, Πολοζιάνης, Διαμαντόπουλος, Λαβασίδης, Τάσκας, Σαπρανίδης, Σολάκης, Κοσμίδης.
Έπαιξαν ακόμα οι: Σεχίδης, Κασικτσόπουλος, Ραφαηλίδης, Κουλίδης, Φλώρος, Εμμανουηλίδης Ν, Κοσμίδης Ι, Σαριγιαννίδης,  Κοσμίδης, Ηλιάδης, Γρηγοριάδης.


Παλλαλιακός ( Ομάδα Ποντίων Καλλιτεχνών): Σπυρίδης, Χαλκίδης, Ιωαννίδης Λαζ, Σοφιαννίδης, Ιορδανίδης, Γκόσιος, Παπαδόπουλος, Σπανίδης, Πανίδης, Σαραντζής, Ιωαννίδης Γκόγκος, Ζαντόπουλος, Αθανασιάδης, Αετόπουλος, Ξενιτόπουλος, Σεχίδης




β. Πουλασικίδης 

Σχόλια