Μπήκε στα βάσανα ο Μακεδονικός | φωτο - βίντεο

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία  , , πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού , στο "στρατιωτικό " γήπεδο.
Μπορεί η προετοιμασία να θεωρείται συχνά... βάσανο, όμως η σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού Κοζάνης ξεκίνησε και με όνειρα και φιλοδοξίες.


Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Η διοίκηση παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνο Σκόρδα  ο οποίος θα αναλάβει όλους τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας του Μακεδονικού.
Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο δυνατό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.



 Τόνισαν επίσης, πως η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και πλέον στο ρόστερ της διαθέτει  παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά και νεαρούς με πλούσιο ταλέντο
Λίγα..μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το παζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές "πάτησαν χόρτο" ο  κ. Καραθανάσης  τους έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα με χαλαρό τροχάδην, με διατάσεις ενδιάμεσα, και μετά χωρίστηκαν σε γκρουπ κι έπαιξαν σε χαλαρούς ρυθμούς οικογενειακό δίτερμα.


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.

τα νέα αποκτήματα της ομάδας
Θοδωρής Τσαβδαρίδης, Παύλος Θωμαΐδης, Γιώργος Κιβρακίδης, Πάνος Παπαδόπουλος, Νίκος Ματούλας  

από την Κοζάνη 2004 ανέβηκαν στο Μακεδονικό
Στέργιος Γκούμας, Περικλής Χαρισίου 


φωτορεπορτάζ - κλικ στην εικόνα 




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.