Και ο Γιάννης Φωτιάδης στο Μακεδονικό Φούφα

Μια πανίσχυρη ομάδα δημιουργεί φέτος ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος φροντίζει να ενισχυθεί όσο καλύτερα μπορεί για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης.
Ο Γιάννης Φωτιάδης είναι το τελευταίο μεταγραφικό του απόκτημα και 4ο συνολικά για αυτή τη περίοδο.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Α.Ε. Ελλησπόντου και Εθνικό Βατερού ενώ πέρσι ήταν στον Απόλλων Ακρινής και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού για τη μεταγραφή: «η διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ερχομό στην ομάδα του 25χρονου Γιάννη Φωτιάδη που πέρσι αγωνιζόταν στον Απόλλων Ακρινής. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Σχόλια

  1. Αυτο θα πει προσθηκη ουσιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχηγός, παικταράς και πολύ καλός χαρακτήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ειναι τόσο καλος γιατι επαιζε βατερο κ ακρινη...ελα ρε παιδια ελεοσ συγκεντρωθηε λιγο γράφετε ότι να ναι

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη που δεν είναι ο Σερχιο Ράμος. Άμα δεν γνωρίζεις καλύτερα να μη μιλάς.

      Διαγραφή
    3. Ελα στην ακρινη ηταν..πρωτος τ χωριου

      Διαγραφή
  3. Ντρέπεστε να πείτε ότι πριν από το Βατερό αγωνιστηκε στη Σιάτιστα και μετά στην Ξηρολίμνη? Φαίνεται πέρασε απαρατήρητος απο εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα θεο τον κανατε

      Διαγραφή
    2. Πες μου μια ομαδα που μπορουσε να τον παρει και δεν τον ηθελε. Οποιος δεν εχει να πει κατι θετικο για αυτον τον ποδοσφαιριστη δεν τον εχει δει να αγωνιζεται. Τελος.

      Διαγραφή
  4. Aν παραλήφθηκε η παρουσία του σ'αυτές τις ομάδες, σίγουρα δεν θα έγινε σκόπιμα και οπωσδήποτε δεν μειώνει ούτε την αξία του παίχτη, ούτε την προσφορά του σε αυτές τις ομάδες. Μη σχολίαζετε πικρόχολα... Ο Φωτιάδης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χρήσιμος για κάθε προπονητή!!! Καλήν επιτυχία Γιάννεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο γιαννης για το Α τοπικο ειναι πολυτελεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καλυτερος με διαφορα μαγκες...Πειτε πως ανεβηκε ο Φουφας φετος..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλοκαιρι ολοι πρωτάθλημα περνουν...ο χαιτας δε θελει να βγει εεεεε...ξυπνήστε κοιτα το δασος οχι το δέντρο εργολαβος έξυπνος ειναι οχι βλακας...άιντε. ..δες τουσ μεγαλοεργαλαβουσ ποθ ειχαν παλια τον εορ γιατι δεν την εβγαζσν β εθνικοί που ειχαν ξ οφελει ε?ξυπνηστεεεε

      Διαγραφή
    2. Σωστοςβο παιχτης

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.