Φιλικό: Τιτάν Σερβίων - ΑΕ Κοζάνης 1-2

Με 2-1 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Τιτάνα Σερβίων στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Πλατανόρεμα την Τρίτη 25-8-2015.


Ο Πάρης Δουλγερίδης χρησιμοποίησε τους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό στον Φούφα δύο μέρες νωρίτερα.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο κι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ξεκίνησε και τελείωσε καλύτερα το ημίχρονο ενώ ο Τιτάνας είχε ένα καλό διάστημα στα μέσα του ημιχρόνου.

Στο 53′ η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 μετά από βολίδα του Αρνίδη που τράνταξε το δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 71′ ο Τιτάνας ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Κοντοδήμου.

Στο 89′ η ΑΕΚ πήρε την νίκη μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ του 16χρονου Παναγιώτη Αρνίδη που έκανε έναν έξυπνο ελιγμό στο ύψος της περιοχής και μετά έπιασε το δυνατό σουτ στο “Γ” της εστίας.

Επόμενα παιχνίδια για την ΑΕΚ τα σαρανταπεντάλεπτα απέναντι στις δύο ομάδες Γ’ Εθνικής του νομού, τον Εορδαϊκό και την Κοζάνη, στο 19ο Τουρνουά “Τέλης Δαϊρούσης” που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 29-8-2015 στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 5.00μμ.


ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Παρασκευάς): Γκόγκος (46′ Βήττας, 70′ Σπυριδωνίδης), Αλλά, Θεοδωρίδης. Χαρισίου (46′ Δουβαρτζίδης, 75′ λ.τ. Κανίδης), Γκουτζιομήτρος, Σαλτσίδης (67′ Ζαφείρης), Λάμπρου, Δούφας (46′ Θώμος), Κοντοδήμος, Ελευθεριάδης, Χρυσοστομίδης (60′ Μπάρα).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Καραλίγκας, Κασαπίδης, Μαυρόπουλος, Αβραμίδης, Κουμπούρας Α., Κουμπούρας Ν., Τζικανούλας, Παναγιωτίδης, Τζοΐτης, Αρνίδης, Τσαρσιταλίδης (72′ Ιωαννίδης).

Σχόλια