Φιλικό: Μακεδονικός Κοζάνης - Βέρμιο Καρυοχωρίου 5-3

Φιλικό παιχνίδι με αγγλικό σκορ και πολλές φάσεις έγινε στην Νέα Νικόπολη μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και του Βέρμιου Καρυοχωρίου .
Νικητής ο Μακεδονικός με σκορ 5-3 .

 Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να αποφορτίσουν τους ποδοσφαιριστές τους από τις συνεχείς προπονήσεις αλλά και να βγάλουν συμπεράσματα.

Ο κ. Καραθανάσης δοκίμασε διάφορα σχήματα, πειραματίστηκε  είδε τα θετικά αλλά και κάποια αρνητικά που πρέπει να διορθωθούν ούτως ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο κ. Κανδυλιώτης παρουσίασε μια πολύ καλή ομάδα με ένα κράμα  νεαρών   , και έμπειρων  ποδοσφαιριστών.

Το Καρυοχώρι δείχνει πως τη νέα σεζόν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ κατηγορία 
Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν  Κουτούλας , Ζαχαριάδης (πέναλτι), Νικολάου 2 και Κοτταρίδης  ενώ για το Καρυοχώρι ο Αμπατζίδης,ο  Αποστολίδης και Ποκιάκης (πέναλτι) 
Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι 

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος , Γκούμας ,Χαρισίου,  Παπαδημητρίου , Ζαχαριάδης, Αντωνόπουλος , Αργυρόπουλος , Φωλίνας, Ματούλας, Κοτταρίδης, Κουτούλας  Έπαιξαν και οι : Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Τσατσόπουλος, Νικολάου , Ζιαζιάς. 

Βέρμιο Καρυοχωρίου ( Κανδυλιώτης) Πειτσίνης, Γεωργιάδης, Ταιγανίδης, Σερατζής, Πανάκης, Παπαθανασίου, Ρωσίδης, Γκιούρος, Αμπατζίδης, Αποστολίδης, Χαραλαμπίδης Δ. Έπαιξαν και οι: Καλαφάγκας, Ποκιάκης, Δελληγιανίδης, Ιωσηφιδης, Τσανακτσίδης Χ"ηλιάδης, Χαραλαμπίδης Χρ. Σίσκος. 



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.