Κάλυψη κενών θέσεων σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία

Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης , διαπιστώθηκε ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ 2010 ΑΚΡΙΝΗΣ (Α΄ Κατηγορία) και ο ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ (Β΄ Κατηγορίας ) δε δήλωσαν συμμετοχή για την περίοδο 2015-2016 και υποβιβάζονται κατά μια κατηγορία.


 Την κενή θέση της Ακρινής στην Α΄ Κατηγορία θα καταλάβει ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΠΤΟ/ΔΑΣ , αφού αρνήθηκαν οι ομάδες ΑΝΩ ΚΩΜΗ , ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ , ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ , ΕΡΜΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ , ΚΟΖΑΝΗ 2004 , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ , ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ , ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ , Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , Μ. ΑΛΕΞ. ΧΑΡΑΥΓΗΣ , και ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ , που κατείχαν ψηλότερες θέσεις στην τελική βαθμολογία των 2 ομίλων της Β΄ Κατηγορίας. 

Τις θέσεις του ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και του ΑΡΗ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ στη Β΄ Κατηγορία κατέλαβαν η ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ (ηττημένη στο μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών της Γ΄ Κατηγορίας ) και μία ομάδα εκ των ΔΑΝΑΩΝ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΚΑΔ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ (3οι στους ομίλους τους ) , που θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ μεταξύ των 2 συλλόγων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/08/2015 και ώρα 17:30 στο γήπεδο Μαυροδενδρίου.

Σχόλια