Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Μακεδονικός Φούφα | φωτο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης προκρίθηκε ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας στο σπουδαιότερο παιχνίδι της πρώτης φάσης την ενισχυμένη Αναγέννηση με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μακεδονικού ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος πέτυχε και τα 2 γκολ με το 2ο να το αφιερώνει στον μεγάλο άτυχο της ομάδας Θάνο Κεσκιλίδη που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Ερμή και θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα.

Σε ένα παιχνίδι όπου η υψηλά θερμοκρασία επηρέασε και τις  2 ομάδες οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 2ο μέρος ο ρυθμός έπεσε η Αναγέννηση προσπάθησε να απειλήσει έχασε ευκαιρίες αλλά τελικά ο Σολάκης έδωσε τη λύση και τη πρόκριση.

Διαιτητής: Ιωαννίδης με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη και Φρατζοπούλου. Έδειξε κίτρινες στους Σακαρίδη, Κυριακίδη, Πακάλτση, Τσιντό Χ., Παρλάνη και Δαλκερανίδη.
Φάσεις και γκολ:

Στο 9ο ο Σολάκης μόνος απέναντι στο Κυριακίδη έκανε κακό κοντρόλ ενώ στο 21ο σουτ του ίδιου πέρασε άουτ. Αμέσως μετά ο Χάϊτας σέντραρε ο Χ΄΄ Ρούμπης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά του σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Στο 32ο εκτέλεσε φάουλ του Τοπάλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω και στο 42ο ο Μετικάνος σούταρε από πλεονεκτική θέση με το Κυριακίδη να μην έχει καλή ορατότητα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 49ο ο Σσικαλόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους με τον Cobo να μην προλαβαίνει για λίγο να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 65ο παρακινδυνευμένο γύρισμα του Τσαγκαλίδη για το Σακαρίδη που πρόλαβε τη τελευταία στιγμή τον Αμπατζίδη.

Στο 79ο ο Τοπάλης σέντραρε ο Σολάκης έπιασε τη κεφαλιά η μπάλα κάπου βρήκε ξεγέλασε το Κυριακίδη και έγινε το 1-0.

Στο 82ο το σουτ του Τοπάλη πέρασε άουτ και στο 92ο ανάποδο ψαλίδι του Γκέκα σωτήρια απομάκρυνε ο Σακαρίδης.

Στο 94ο τέλος φοβερό γκολ από το Σολάκη που με αριστερό μονοκόματο σουτ νίκησε το Κυριακίδη για το 2-0.


Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας (88ο Τζουβάρας Ι.), Τσακαλίδης, Τζουβάρας Δ., Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Χ΄΄ Ρούμπης (76ο Γκόλης), Μετικάνος, Σολάκης (94ο Κοπατσάρης), Τοπάλης, Χάϊτας.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Κυριακίδης, Βοριαζίδης (71ο Χαρίσης), Cobo, Ίτσκος (46ο Αμπατζίδης), Πακάλτσης, Τσιντός Χ., Φωτίου (82ο Παρλάνης), Κοντογουλίδης, Σικαλόπουλος, Γκέκας, Δαλκερανίδης.





Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

  1. Ελα η αναγενηση ππυ την είδε καπως...ελα πελατες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ήσουν. ?που πηρατε πρωτάθλημα απο τη προετημασια ελα στον καναπε....ξεκουρασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.