Νικητής του τουρνουά ο Εθνικός Βατερού | φωτο

Νικήτρια ομάδα του Τουρνουά του Βατερού αναδείχθηκε ο τοπικός Εθνικός αφού κατάφερε να πάρει δύο νίκες κόντρα σε Ερμή Αμυνταίου 1-0 και Μακεδονικό Κοζάνης 2-0 και σε γενικές γραμμές να ικανοποιήσει με την απόδοσή του.
Το τρίτο παιχνίδι μεταξύ του Ερμή Αμυνταίου και του Μακεδονικού έληξε με 2-0 υπέρ της Φλωρινιώτικης ομάδας που έδειξε  με το υλικό και την οργάνωση που διαθέτει ότι θα είναι πρωταγωνίστρια ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας. 
Ο Μακεδονικός με αρκετές απουσίες φάνηκε κουρασμένος  και δεν ικανοποίησε.

 Μελανό σημείο του τουρνουά ο σοβαρός τραυματισμός του Στάθη Πιλικίδη που οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ρήξη χιαστού. Τραυματισμό λιγότερο σοβαρό  είχαμε και από πλευράς  Αμυνταίου του ποδοσφαιριστή Ρούντου (κάκωση στον αστράγαλο). 

Η ατυχία χτύπησε  δύο ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού
Ο Μακεδονικός Κοζάνης τα χει με την ατυχία του αφού βλέπει δύο ποδοσφαιριστές του σε δύο ημέρες να παθαίνουν ρήξη χιαστών. Την Δευτέρα ο Θανάσης Καραθανάσης που χειρουργήθηκε με επιτυχία και σήμερα Τετάρτη του Στάθη Πιλικίδη. Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές του ταχεία ανάρρωση

1ο  παιχνίδι | Εθνικός Βατερού - Ερμής Αμυνταίου 1-0 το γκολ ο Ουρμπάνικ

Συνθέσεις:
Εθνικός Βατερού (Μαλούτας): Ζηνόβιος, Δημητριάδης, Πολυχρονιάδης, Πουλατσόγλου, Κίλης, Τσακιλτζίδης, Χατζίδης, Λεωνιδάκης, Μαλούτας, Urbanik, Τσίτσαρης.

Ερμής Αμυνταίου (Κατακαλίδης): Κωφίδης (Κεχαγιάς),  Τσορλίνης, Παρτάλης, Χαραλαμπίδης, Κουρκουτμάνος, Γώγος, Φασούλας, Ρούντος, Καζαντζίδης, Κοτζαφίλιος, Γετίμης.  

2ο παιχνίδι | Μακεδονικός Κοζάνης - Ερμής Αμυνταίου 0-2  τα γκολ ο Ηλιάδης

Συνθέσεις:
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Χαρισίου, Πιλικίδης Αργ., Πιλικίδης Στ. (Τσατσόπουλος), Παπαδημητρίου, Αργυρόπουλος, Νικολάου, Φωλίνας, Κουτούλας, Ζαχαριάδης, Κοτταρίδης.  

Ερμής Αμυνταίου (Κατακαλίδης): Κεχαγιάς (Αποστόλου), Ρούντος (Φασούλας), Γετίμης, Σιδηρόπουλος, Ανακίδης, Κοτζαφίλιος, Ζέτος, Τορλίνης, Ηλιάδης, Βλάχος, Κωνσταντινίδης.

3ο παιχνίδι | Εθνικός Βατερού - Μακεδονικός Κοζάνης 2-0 Τα γκολ Τσίτσαρης , Λεωνιδάκης

Συνθέσεις:
Εθνικός Βατερού (Μαλούτας): Ιωαννίδης, Δημητριάδης (Τσίρος), Πουλατσόγλου (Λεωνιδάκης), Κίλης, Σαμουκατσίδης, Πολυχρονιάδης, Σοφόγλου, Τσακιλτζίδης (Δεληογλάνης), Κεμετσετζίδης, Τσίτσαρης (Παυλίδης), Χατζίδης (Μαλούτας – Urbanik).

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Παπαδημητρίου, Ζαχαριάδης (Γκούμας), Κιβρακίδης, Αργυρόπουλος, Χαρισίου, Τσατσόπουλος (Ζιαζιάς), Νικολάου, Κουτούλας, Κοτταρίδης, Φωλίνας.
   
Διαιτητές: Σουλίδης Στρ., Σουλίδης Διον., Χατζής

Βοηθός του Μάκη Μαλούτα ο Θεόφιλος Σαμουκατσίδης

Μετά από απόφαση της διοίκησης και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, ο Θεόφιλος Σαμουκατσίδης θα είναι ο βοηθός του Μάκη Μαλούτα για φέτος. 


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.