Πήρε ευλογία ο Μακεδονικός Κοζάνης | φωτο - βίντεο

Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν για την ακαδημία του Μακεδονικού  τελέστηκε την Τρίτη , στο στρατιωτικό γήπεδο.  

Τελέσθηκε την Τρίτη απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων του.

Γέμισε από … ζωή χθες το στρατιωτικό γήπεδο όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και των δύο αγωνιστικών ομάδων, του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004.
Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού ήταν παρούσα με όλα τα τμήματα της , τους προπονητές αλλά και γονείς  και φίλους  που , παρακολούθησαν  τον αγιασμό.


Ο πατέρας Μιχάλης ευλόγησε τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού διοίκηση και τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας ,  ενώ παράλληλα ο Βασίλης Αντωνόπουλος  πήρε το αγιασμένο νερό και φρόντισε να ρίξει στο  γήπεδο  για γούρι, αλλά και στον χώρο των αποδυτηρίων.
Ο πατέρας Μιχάλης ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Μακεδονικού  υγεία,  και εύκολες νίκες .
Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί τους γονείς που για πρώτη φορά έφεραν τα παιδιά τους στην οικογένειά του Μακεδονικού και του εμπιστεύονται τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα των παιδιών τους καθώς κι όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια τον εμπιστεύονται συνεχίζοντας να είναι ακούραστα κοντά του!!!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά … με επιτυχίες 
μα πάνω απ’ όλα το πολυτιμότερο αγαθό όλων την υγεία!

Άρχισαν οι εγγραφές
H επιτυχία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Μακεδονικού, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων παιδιών να εγγραφούν, αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι αισθάνονται πως τα παιδιά τους είναι στα χέρια γυμναστών και έμπειρων προπονητών, με βαθιά γνώση του αντικειμένου “…εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου”.


Οι νέες εγγραφές παιδιών θα γίνονται κάθε Τρίτη ,Πέμπτη απόγευμα 16.οο έως 19.οο στο στρατιωτικό γήπεδο . Πληροφορίες στα τηλ 2461031484, και 6948806794









Σχόλια