Φιλική άνετη νίκη για τον Μακεδονικό Σιάτιστας - Έστειλε μηνύματα η Σιάτιστα

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη φιλική νίκη 0-4 του Φιλόδοξου φέτος Μακεδονικού Σιάτιστας επί της Αστραπής Κλείτου.

Σύμφωνα  με τη μορφή του παιχνιδιού και την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες. από τη μια το συγκρότημα του Δημήτρη Κάλφα έδειξε ένα πολύ δυνατό σύνολο και πως φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από την άλλη η ομάδα του Θεόφιλου Παπαδόπουλου είχε αρκετές ελλείψεις αλλά και πάλι αυτά που ήθελε να δει ο κόουτς του Κλείτου τα είδε κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Μακεδονικός παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο είχε την κατοχή της μπάλας με καλή κυκλοφορία και πέτυχε και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ταφαρλής, Αθανασιάδης,Τσιούκρας Γ, Ζηνόβιος

Αρχική ενδεκάδα Αστραπής Κλείτου: Αθανασιάδης, Παπαδημητρίου Πετρίδης Κουλουκίδης Κυριακίδης Λαζαρίδης Πουταχίδης Αποστολίδης Παπαδόπουλος Ελευθεριάδης Θαλαλαίος

Μακεδονικός Σιάτιστας : Κοσμίδης Αθανασιάδης Κατσαντώνης Μπούρτσος Παν. Στεργιόπουλος ΤσιούκραςΧρ Ταφαρλής Τσιούκρας Γ Θεοδωρίδης Τσακνάκης Ζηνόβιος έπαιξαν και οιΤσιαούσης Νασιόπουλος Στεργίου Καρακώστας Μπάτσης ΜπούρτσοςΔ Δονούλης Ζιώγος Ντέρος

*Επόμενο φιλικό για το Μακεδονικό Σιάτιστας με την ΑΕ Κοζάνης 

Σχόλια

  1. Υποθεση ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΦΟΥΦΑ απο οτι δειχνουν τα πραγματα ο φετεινοs τιτλοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιατιστα κ φουφας δυο πολύ καλες ομαδες κ οργανομενες...αποτι ειδα στο πρωτο φιλικό

      Διαγραφή
  2. Μην είσαι και τόσο σίγουρος μεγάλε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.