Οι μεταγραφές του ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας προχώρησε σε μεταγραφές 3 παικτών ώστε να ενδυναμώσει το ρόστερ ώστε να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα στην Γ΄ εθνική.


Έτσι ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή Νίκου Κλωνάρα. Ο Νίκος Κλωνάρας είναι 35 ετών έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό Γρεβενών και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη Νίκαιας στον Κύδων Χανίων στον Κένταυρο Καλλικράτειας και στον Πρωτέα Γρεβενών,ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα του Ζέφυρου Ανατολικής Ακτής όπου έκλεισε την χρόνια όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Νωρίτερα είχε αποκτήσει και 2 παίκτες από τον Λασσάνη τους : Γιώργο Τσιακλάγκανο. Ο Γιώργος Τσιακλάγκανος είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.96 και παίζει στην θέση 3. Ξεκίνησε την καριέρα του στους νέους αθλητές Νίκης Βόλου όπου έμεινε έως το 2013, την σεζόν 2013-14 ήταν στον Ηρακλή Κοζάνης ενώ την σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν με την φανέλα του Λασσάνη Κοζάνης, και Γιάννη Μαλούτα που αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 είναι 25 ετών και έχει ύψος 1,84 ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Λασσάνη Κοζάνης.

 dioskouroibc.gr 

Σχόλια