Υπέρ πρωταθλητής ο Μακεδονικός Φούφας | φωτο & βίντεο 2

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μακεδονικός Φούφα αναδεικνύεται υπέρ πρωταθλητής κερδίζοντας τον Εορδαϊκό 2-0.


Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με λίγες καλές φάσεις κάτι φυσιολογικό αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας
Ο Εορδαϊκός από τη μία έδειξε ένα ομοιογενές σύνολο  είχε την κυκλοφορία , αλλά ήταν άστοχος.

Ο Μακεδονικός Φούφα από την άλλη ,ενισχυμένος πολύ δυνατός φέτος, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και την ποιότητα των παικτών του και πήρε τη νίκη.
Και οι δύο ομάδες, πάντως  θέλουν το χρόνο τους για να δέσουν ακόμα καλύτερα, δουλεύουν για  να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες με την έναρξη των πρωταθλημάτων  και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Μελανό σημείο του τελικού ο πιο σοβαρός  τραυματισμός του Κίτσα στη φάση του 92΄ (έβγαλε τον ώμο του) αλλά και νωρίτερα ο τραυματισμός του Φώτη Αμαραντίδη που τραυματίστηκε στο μάτι.

Στο αγωνιστικό μέρος οι καλές φάσεις ήταν λίγες 

Στο 9΄ όταν σε γύρισμα του Πασχαλίδη ο Τσαγκαλίδης με επικίνδυνη προβολή προς τα πίσω ανάγκασε τον Σακαρίδη να πέσει και να αποσοβήσει το αυτογκόλ .

Στο 49΄ ο Πασχαλίδης από πλεονεκτική θέση αστόχησε μετά από πάσα του Μαυροματίδη ,

Στο 71΄ ο Σολάκης έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή , ο Τοπάλης διεκδίκησε μέχρι τέλους τη μπάλα κέρδισε τις  κόντρες  και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 .

Στο 90΄βολίδα του Μαυροματίδη πέρασε ελάχιστα άουτ

Στο 92΄ο Μαυροματίδης έβγαλε παράλληλη συρτή μπαλιά , ο Κίτσας από μισό μέτρο έκανε το πλασέ αλλά ο Σακαρίδης απέκρουσε ενστικτωδώς , με τον Κίτσα να πέφτει και να τραυματίζεται στον ώμο.

Στο 93΄ ο Γκόλης έφυγε μόνος στην αντεπίθεση σε κενή εστία (ο Περπερίδης είχε προωθηθεί) αλλά κατάφερε να σημαδέψει το Τσέλα.

Στο 94΄ο Τσακαλίδης θα σπάσει τη μπάλα στον Γκόλη που αυτή τη φορά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 .


Αναμνηστικές πλακέτες στους τέσσερις διαιτητές απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας

Το κύπελλο  και τα μετάλλια στον Εορδαϊκό έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας για θέματα αθλητισμού κ. Τάκης Καρακασίδης.
Το κύπελλο και τα μετάλλια στον Μακεδονικό Φούφα έδωσε ο Δήμαρχος της Πτολεμαΐδας κ. Σάββας Ζαμανίδης


Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Χαραλαμπίδης, Πασχαλίδης, Λιάμης, Σαββίδης, Αμαραντίδης (20ο λ.τ. Τσέλα), Συμεωνίδης, Κίτσας (92ο λ.τ. Αμπατζίδης), Ιωαννίδης (74ο Φίλκας), Μαυροαματίδης.

Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Σακαρίδης, Σιδηρόπουλος, Τσακαλίδης, Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Χ΄΄ Ρούμπης (76ο Γκόλης), Χάϊτας (88ο Κεσκιλίδης), Τοπάλης, Σολάκης.

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης
Βοηθοί: Ιωαννίδης- Μπισούκης
4ος Ιωαννίδης

Μακεδονικός Φούφα: Γρήγορα πίσω σιδερένιοι

 Η διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα ,το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον Γιώργο  Κίτσα και στον Φώτη  Αμαραντίδη, ταχεία ανάρρωση και να γυρίσουν γρήγορα στα γήπεδα.



στιγμιότυπα του παιχνιδιού 





Σχόλια