Α' ΕΠΣΚ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου - Μακεδονικός Φούφα 0-3

Άνετο πέρασμα του Φούφα από τη Νεάπολη

Άνετη νίκη που τον κρατάει στη κορυφή και του δίνει καλή ψυχολογία για το ντέρμπι με τη Σιάτιστα πέτυχε σήμερα Τετάρτη ο Μακεδονικός Φούφα. Εκεί όπου πέρσι ο Μακεδονικός Φούφα έχασε πολλές από τις ελπίδες του για το τίτλο , φέτος δεν ήθελε να έχει την ίδια τύχη και έτσι μπαίνοντας δυνατά από την αρχή κατάφερε να προηγηθεί και να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς.



Φάσεις-γκολ
Μόλις στο 2ο  με σουτ του Καραμπατζάκη ο Φούφας ανοίγει το σκορ αφού ο τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα.
Στο 26ο φάουλ του Τοπάλη από δεξιά διώχνει τελευταία στιγμή ο Αλεξίου πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. 
Στο 47ο αυτογκόλ του Αλεξίου ύστερα από γύρισμα του Τοπάλη μέσα στην περιοχή από αριστερά
Στο 55ο απ’ ευθείας φάουλ του Παπανώτα έξω από την περιοχή η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι του Φούφα και καταλήγει έξω 
Στο 61ο ωραία ατομική προσπάθεια του Τοπάλη από δεξιά πλασάρει τον Αποστολίδη και κάνει το 0 – 3 για την ομάδα του Φούφα
Στο 63ο μόνος του ο Μπορόζης με τον Σακαρίδη και ο τελευταίος πλασάρει άστοχα στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
Στο 72ο ωραία γυριστό σουτ του Σολάκη στην αγκαλιά του Αποστολίδη και στο 90ο εκτέλεση φάουλ του ίδιου έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από το τέρμα του Αποστολίδη

Διαιτητές: Τσιμεντερίδης , Τζιαμπάζης , Τζιουβάρας.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου (Αναστασιάδης) Αποστολίδης , Λαδάς ,Αλεξίου , Τουλιόπουλος Δ. , Τσιαρσιώτης , Παπουτσίδης (77΄ Φασούλας) , Γεωργάκας , Παπανώτας , Στεργιόπουλος (59΄ Μπορόζης) , Σούλας , Χάλος (59 ΄Καραγιάννης)

Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης) Σακαρίδης , Δούφας (76ο Μίμης) , Τσακαλίδης , Φωτιάδης , Καραμπατζάκης , Σιδηρόπουλος , Μετικάνος , Τζουβάρας, Κοπατσάρης , Χατζηρούμπης (59ο Σολάκης) , Τοπάλης (80ο Λεσάϊ).

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.