Β’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκα - Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 1-2 | βίντεο

Σε παιχνίδι για γέρα νεύρα μεταμορφώθηκε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Χαραυγής κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας και σκοράροντας δις στο 32' με όμορφο πλασέ του Πουτογλίδη και στο 41' έπειτα από ατομική προσπάθεια του Άλκη Κοτσαντίσογλου.


   Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο  60' είχαμε την αποβολή του Μελίδη, ποδοσφαιριστή του Μεγάλου Αλέξανδρου Χαραυγής, φάση για την όποια διαμαρτυρήθηκε έντονα η ομάδα της Χαραυγής για επιθετικό φάουλ. Στην ίδια φάση ο διαιτητής κ. Τζουβάρας καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Α.Σ. Περδίκκα το οποίο εκμεταλλεύτηκε εύστοχα η ομάδα του Περδίκκα με τον Ληπιρίδη δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι. 

Στο 68' είχαμε και δεύτερη αποβολή για την ομάδα της Χαραυγής καθώς απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαββίδης Ηρακλής μετατρέποντας το παιχνίδι σε πραγματικό ροντέο. 

Στο 87' είχαμε και τρίτη αποβολή στο ματς, αύτη τη φορά για την ομάδα του Περδίκκα, καθώς ο  Φίλκας έδιωξε την μπάλα μακριά διαμαρτυρόμενος για απόφαση του διαιτητή κ. Τζουβάρα βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

  Διακριθέντες από την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου οι Χατζαβερίδης Λ., Κοτζατίσογλου Άλκης και Πουτογλίδης Ευθύμιος.

  Τρεις πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα για την Χαραυγή, η οποία την επομενη αγωνιστικη αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ερμή Ασβεστόπετρας στο γήπεδο Νέας Χαραυγής το Σάββατο  3 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.



Γραφείο τύπου Μ. Αλ. Χαραυγής 

Σχόλια