Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού Γυναικών και Παιδιών σε 11 Δημοτικά Διαμερίσματα

Χάρη στην παρουσία 2 γυμναστριών του πεντάμηνου προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα έτους 2014/15 , ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας ξεκινά πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού για γυναίκες και παιδιά ρίχνοντας το βάρος σε δημοτικά διαμερίσματα της περιφέρειας του Δήμου.


Συγκεκριμένα, επιλέγοντας 6 μεγάλα τοπικά διαμερίσματα από όλες τις γεωγραφικές περιοχές του Δήμου Κοζάνης από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ξεκινά ένα διευρυμένο πρόγραμμα άθλησης για γυναίκες  σε μια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα σε γυναίκες απομακρυσμένων από το κέντρο περιοχών να αθληθούν και να συμμετέχουν πιο ενεργά σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος  της Κοινωφελούς Εργασίας, η άθληση θα είναι δωρεάν για όσες γυναίκες δηλώσουν συμμετοχή στα συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα στα αντίστοιχα κλειστά γυμναστήρια ή σχολικά κτίρια των τοπικών διαμερισμάτων.

Παράλληλα με το πρόγραμμα Άθλησης για Γυναίκες τίθεται σε εφαρμογή και το Πρόγραμμα συμμετοχής παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε παιδαγωγικά και αθλητικά παιχνίδια. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε  5 δημοτικά διαμερίσματα καλύπτοντας τη γεωγραφική περιοχή του Τσιαρτσιαμπά και θα υλοποιηθεί στα αντίστοιχα δημοτικά σχολεία μετά το πέρας των σχολικών μαθημάτων σύμφωνα με το ωράριο του  πίνακα  που ακολουθεί.

Δηλώσεις συμμετοχής όσον αφορά το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού Γυναικών κατατίθενται στο ΔΑΚ Κοζάνης κατά τις εργάσιμες ώρες στο τηλέφωνο 24610- 34311 ή στο email  kozanidak@yahoo.gr, ενώ για το πρόγραμμα συμμετοχής παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε παιδαγωγικά και αθλητικά παιχνίδια στους Δ/ντές των αντίστοιχων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων.

Δείτε τα προγράμματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΩΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤAΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ
ΗΛΙΚΙΕΣ







16,00-17,00
ΚΡΟΚΟΣ
ΑΙΑΝΗ
ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ
ΑΝΩ-ΚΩΜΗ
ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ
ΝΗΠΙΑ
17,00-18,00
ΚΡΟΚΟΣ
ΑΙΑΝΗ
ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ
ΑΝΩ-ΚΩΜΗ
ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ
Α-Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΩΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΆΡΤΗ
ΠΈΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ






10:30-12:00

ΑΙΑΝΗ


ΑΙΑΝΗ
9:ΟΟ-10:30
ΑΝΩ ΚΩΜΗ

ΑΝΩ ΚΩΜΗ


12:00-13:30
ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ

ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ


15:00-16:30

ΚΑΠΝΟΧΩΡΙ

ΚΑΠΝΟΧΩΡΙ

17:00-18:30

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

16:30-18:00
ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ


Σχόλια