Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Αστραπή Κλείτου 2-1 | φωτο - βίντεο

Τη λύτρωσε ο Κοντογουλίδης στο 90
Ένα γκολ του Κοντογουλίδη στο 90ο λεπτό χάρισε τη νίκη με 2-1 στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας απέναντι στη μαχητική Αστραπή Κλείτου στη πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Μπροστά σε 150 φιλάθλους η Αναγέννηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις ευκαιρίες απέναντι στη νεανική και εμφανώς ανανεωμένη Αστραπή η οποία φέτος έχει χάσει πολλά βασικά της στελέχη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα αλλά δεν φρόντισαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ με αποτέλεσμα η Αστραπή που μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη να ισοφαρίσει.
Από εκεί και μετά η Αναγέννηση πίεσε είχε ευκαιρίες για να πετύχει τελικά το γκολ της νίκης ακριβώς στο 90ο λεπτό.


Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 10ο λεπτό ο Δαλκερανίδης με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 34ο σέντρα του σκόρερ κεφαλιά του Λεσάϊ μπλόκαρε δύσκολα ο Αθανασιάδης.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 52ο κόρνερ του Αποστολίδη κεφαλιά του Κουλουκίδη και 1-1.

Λίγο αργότερα κόρνερ του Δαλκερανίδη κεφαλιά του Ίτσκου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 81ο το σουτ του Παρλάνη από κοντινή θέση απέκρουσε ο Αθανασιάδης ενώ στο 85ο το σουτ του ίδιου παίκτη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 90ο τέλος ο Αμπατζίδης μπήκε από αριστερά σέντραρε και ο Κοντογουλίδης από κοντά λύτρωσε την ομάδα του.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Κουτσώνας): Κυριακίδης, Τσιντός Π. (80ο Αμπατζίδης), Κοντογουλίδης, Ίτσκος, Cobo, Πακάλτσης, Φωτίου (73ο Παρλάνης), Τσιντός Χ., Λεσάϊ, Σικαλόπουλος, Δαλκερανίδης.


Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος): Αθανασιάδης, Ελευθεριάδης, Παπαδημητρίου, Τοπαλίδης, Κυριακίδης, Πετρίδης, Σπυριδόπουλος, Θαλαλαίος, Ρηγάκης (46ο Βοργιαζίδης), Κουλουκίδης, Αποστολίδης.

Διαιτητής: Ιωαννίδης Ν.

Βοηθοί: Τέμης,Μπέλτσου


Θ. Ηλιάδης
e-ptolemeos

βίντεο
Β. Πουλασικίδης 





Σχόλια

  1. Με χιλια ζορια η αναγέννηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που πατε,που θελετε και πρωταθλημα..το κλειτος με 8 μωρα στην 11αδα...

      Διαγραφή
  2. Αναγεννηση Πτολεμαΐδας: το μεγαλύτερο φαβορί για ΑΝΟΔΟ!!!Με 2-3 δυνατές προσθήκες το χειμώνα, θα είμαστε χαλαρά στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που τον χειμώνα θα ειστε περιπου 8 με 10 βαθμους πισω

      Διαγραφή
    2. Με δυο τρεις θα στε στην εκτη θεση

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.