Γ’ Εθνική : Εθνικός Αγιονερίου – Θύελλα Φιλώτα 3-1 Ήττα στο Αγιονέρι για τον Φιλώτα | βίντεο

Με το δεξί μπήκε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στο νέο μαραθώνιο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας της Θύελλας Φιλώτα με σκορ 3-1 και με σκόρερ τους αδελφούς Στεφανίδη, Νέστορας (2) και Στάθη και παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με την έναρξη της επανάληψης.

Τα γκολ
30’ σουτ Πεχλιβάνη, βρίσκει σε χέρι αμυντικού, έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής το βλέπει μέσα,  το πέναλτι εκτελεί ο Νέστορας Στεφανίδης και κάνει το 1-0.

46’ Ο νεοεισελθών Τακίδης με κεφαλιά από την περιοχή κάνει το 1-1.
48’ Σέντρα για τους γηπεδούχους και με κεφαλιά ο Ν. Στεφανίδης κάνει γρήγορα το 2-1.
73’ Νέα σέντρα και πάλι για τους γηπεδούχους, Στάθης Στεφανίδης αυτή τη φορά με κεφαλιά ψαράκι κάνει το τελικό 3-1.
Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Οικονόμου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Τσιότσος (Μακεδονίας).

Εθνικός Ν. Αγιονερίου (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Μελιγκάλι (83’ Τριανταφυλλίδης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ. (85’ Παλιάτσος), Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης (70’ Γαλάνης), Δόσος.


Θύελλα Φιλώτα (Β. Παπαδόπουλος): Γκέλης, Καρατέρπος, Γεωργόπουλος, Πάλα, Κλάζογλου, Παπαγεωργίου (70’ Σέχι), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ντινόπουλος (75’ Τσεμπερλίδης), Στεφανίδης, Ιορδανίδης (46’ Τακίδης).




Σχόλια

  1. Που τα βρίσκεις και τα γραφεις?! Το πέναλτι ήταν έξω από την περιοχή και ο Κλαζογλου βρήκε την μπάλα με τον αγκώνα! Και το 3ο ήταν οφσάιντ! Επίσης του Τακιδη μπήκε με κεφαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti egine re proedrara;;;erano kaneis sta spitia na maseis kana 20riko;;;foul gia b topiko se blepo...edioxes tous alous pou vazan kana euro kai tora tous parakalas na voithisoun....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.