Φιλικό: ΑΕ Ελλησπόντου – ΑΕ Καλαμιάς 3-2 | φωτο

Φιλική νίκη του Ελλησπόντου με ανατροπή

Με  ψυχικά αποθέματα η ομάδα   του Ελλησπόντου η οποία  γύρισε το ματς από 0-2 σε 3-2 μέσα σε 30 λεπτά.
Στον αγώνα η ομάδα της ΑΕ Καλαμιάς  μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με ωραίες  ενέργειες έλεγχε το παιχνίδι.  

Παρόλο αυτό η ομάδα του Ελλησπόντου  δεν άφηνε διαδρόμους ώστε να απειληθεί  η εστία του Γρηγόρη Καρσλιανίδη που όποτε  χρειάστηκε να επέμβει ήταν στο σωστό σημείο.
 Έτσι και έκλεισε το ημίχρονο στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμιάς αιφνιδίασε  με δύο γρήγορα γκολ.
Στο 55' ο έμπειρος Παναγιώτης Τσαλίδης με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο στον γκολκίπερ του Ελλησπόντου  και άνοιξε το σκορ  0-1

Στο 60' έγινε το 0-2

Αυτή την φορά από έναν άλλο έμπειρο ποδοσφαιριστή της Καλαμιάς ,τον Αδαμιδη.
Να σημειωθεί πως η ομάδα της Καλαμιάς  διαθέτει πολύ έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που  με νέα παιδιά δημιουργούν   ένα πολύ καλό σύνολο.
Η ομάδα του Ελλησπόντου από κι και μετά έβαλε μπρος τις μηχανές βρήκε  πατήματα και μείωσε  με τον Νίκο  Περισανίδη  στο 70'  1-2 με εκτέλεση πέναλτι και στο 80' με γκολ  του Νίκου  Μεντεσίδη  έφερε το ματς στα ίσα 2-2.

Το παιχνίδι πήγαινε  για ισοπαλία αλλά κάνεις δεν ρώτησε τον δαιμονισμένο ποδοσφαιριστή του Ελλησπόντου  Χρήστο Παταρίδη που πέρασε οποίον βρήκε μπροστά του και τον γκολκίπερ Αλέξανδρο Κεντεποζίδη κι από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ  3-2 στο 90΄.



Η  Διοίκηση του Ελλησπόντου  εύχεται στην ομάδα της ΑΕ Καλαμιάς  ένα καλό πρωτάθλημα στην νέα κατηγορία όπου θα αγωνίζεται την φετινή περίοδο και να εκπληρώσει τους στόχους που έβαλε στην φετινή χρονιά.

Σχόλια