Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Αναγέννηση Εράτυρας 3-2 | φωτο


Έγινε της ανατροπής
Μεγάλη νίκη με ψυχικά αποθέματα στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους του Σαμαρά, τα έχουν με την ατυχία τους και τον διαιτητή Κουτσώνα οι φιλοξενούμενοι.


Σε ένα υπέροχο παιχνίδι το οποίο όμως παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι λόγο της εργάσιμης ημέρας οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη η οποία χαμογέλασε στις καθυστερήσεις στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι του κυρίου Βικιάρη έχασαν κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και σίγουρα νιώθουν αδικημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα 
11΄ σουτ του Ηλία με τις γροθιές θα διώξει ο Βίδρας.

13΄ κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ ο Βελλίδης το σουτ που θα πιάσει θα φύγει ψηλά άουτ.

19΄  φάουλ με τον Βελλίδη από τα 25 περίπου μέτρα η μπάλα θα χτυπήσει στο τοίχος θα αλλάξει κατεύθυνση ο Βίδρας θα αποκρούσει δύσκολα το ριμπάουντ ο Μήνος που θα σουτάρει άουτ σε άδεια εστία.

28΄ κάθετη του Τραπεζανλίδη στο Σαββούδη ο οποίος με προσποίηση θα αδειάσει τον αντίπαλο αμυντικό το σουτ όμως θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

43΄ σέντρα από δεξιά του Πασχαλίδη ο Τραπεζανλίδης μέσα στην περιοχή θα κοντρολάρει θα σουτάρει οι αμυντικοί θα διώξουν πάνω απ’ την γραμμή νέο σουτ του Παπαδόπουλου νέα απομάκρυνση των αμυντικών.

50΄ κάθετη μπαλιά του Σακαλή στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αποδέκτης ο Duka σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Σαββούδης θα σουτάρει η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και θα αναπαυθεί στην απέναντι γωνία των διχτύων 1-0.

57΄ στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι με τον Γανόλη σέντρα από πλάγια δεξιά μόνος απέναντι από τον Βίδρα ο Τζιώτζης θα σουτάρει άουτ.

63΄ φάουλ με εκτελεστή τον Βελλίδη από τον άξονα σε απόσταση 25 μέτρων από την εστία φοβερό γκολ στο παραθυράκι του Βίδρα 1-1.

68΄ νέο φάουλ από τα δεξιά εκτελεστής ο σκόρερ γέμισμα μέσα στην περιοχή δεν προλαβαίνει στην έξοδο ο Βίδρας με κεφαλιά ο Αντωνιάδης το 1-2.

75΄ ο Ζερβανταρίδης θα κάνει λάθος θα χάσει την μπάλα από τον Τζιώτζη που τον πίεσε πάσα στον Αντωνιάδη δεξιά μόνος απέναντι από τον Βίδρα σουτ η μπάλα στο κάθετο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά στην αγκαλιά του Βίδρα.

79΄ φάουλ εκ νέου με εκτελεστή τον Βελλίδη ο μπάλα ψηλά μέσα στην μικρή περιοχή ο Τζιώτζης θα την διεκδικήσει από τον Βίδρα φάουλ θα δώσει ο διαιτητής και θα ακυρώσει το γκολ.

86΄ ο Τραπεζανλίδης θα κάνει σέντρα από δεξιά στην προσπάθεια του να διώξει ο Τσιόρκας παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, η μπάλα άουτ θα δείξει ο διαιτητής!!!!!!

90΄ σέντρα από δεξιά του Πασχαλίδη στην καρδιά της μικρής περιοχής ο Μαλούτας με κεφαλιά θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 2-2.

92΄ ο Σαββούδης θα ξεχυθεί από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή και λίγο πριν σουτάρει θα ανατραπεί από πίσω από τον Μούστα πέναλτι θα υποδείξει ο διαιτητής το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο παθών 3-2.

94΄ αντεπίθεση για την Εράτυρα με τον Βελλίδη σουτ σε ετοιμότητα ο Βίδρας θα διώξει στην γωνία του.


Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (Σαμαράς): Βίδρας, Duka, Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, Γκέτσιος, (47΄  Ιττής), Σακαλής,(80΄  Μαλούτας), Παπαδόπουλος, Τραπεζανλίδης, Σαββούδης, Κείσογλου, (48΄ Αποστολίδης).


Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Μουρατίδης, Μήνος, Τσιόρκας, Μούστα, Αποστολόπουλος, Τζιώτζης, Γανόλης, (86΄ Φδινάρης)  Ηλίας Βελλίδης, Αντωνιάδης, Τσαφής, 


Διαιτητής: Κουτσώνας 

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Σπέντας 



Σχόλια

  1. Παίζει ο Ίττης και ο Μαλούτας αλλαγή......έχετε χαζέψει εκεί στα Καραγιάννεια....χάσατε τη μπάλα!!μου θέλετε κ πρωτάθλημα τρομάρα σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το Βατερό μπορεί να τους κερδίσει!!!Forza ΒΑΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.