Α' ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - ΑΕ Κοζάνης 3-3 | βίντεο

Αγγλικό παιχνίδι έγινε στα Σέρβια, τόσο από πλευράς σκορ όσο και από πλευράς καιρικών συνθηκών, ανάμεσα στον Τιτάνα και την Α.Ε. Κοζάνης για την 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.


Κάτω από συνεχή βροχή οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύναμη, πάθος και διακυμάνσεις στο σκορ.

Ο γηπεδούχος Τιτάνας κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη εξ’ αιτίας ενός πέναλτυ που παραχώρησε στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΚ, με κάποιες ελλείψεις βασικών παικτών, στους οποίους προστέθηκε κι ο Σαμαράς που τραυματίστηκε και αποχώρησε μόλις στο 15′, πήρε τον έναν βαθμό χάρη στο δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ του Χρήστου Καραγεώργου, τρείς μέρες μετά το χατ-τρικ του απέναντι στην Αρδασσα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 μόλις στο 3′ μετά από κάθετη πάσα του Νάννου στον Καραγεώργο που με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 25′ ο Τιτάνας ισοφάρισε όταν σουτ του Κοντοδήμου απέκρουσε δύσκολα ο Καρανάνος και στην επαναφορά ο νεαρός Χρήστος Σαλτσίδης από κοντά έκανε το 1-1.

Η ΑΕΚ ξαναπήρε το προβάδισμα στο 32′ όταν μετά από προσπάθεια και συρτή σέντρα του Τσαρσιταλίδη από αριστερά ο Καραγεώργος σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιτάνας προσπάθησε για την ισοφάριση, η ΑΕΚ έκανε κι αυτή κάποιες αξιόλογες επισκέψεις στην περιοχή των γηπεδούχων, με το παιχνίδι να παίρνει άγρια ομορφιά στο γλιστερό τεραίν.

Στο 68′ ο Τιτάνας ισοφάρισε μετά από φάουλ-σέντρα του Κουτζιακουτζίδη και καρφωτή κεφαλιά του Θώμου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή σε μία φάση όπου ο διαιτητής φάνηκε αρχικά να δίνει επιθετικό φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, μία απόφαση που ξαφνικά μετέτρεψε σε φάουλ υπέρ του Τιτάνα. Το φάουλ χτύπησε μαεστρικά ο έμπειρος Αλέκος Κουτζιακουτζίδης κάνοντας το 3-2.

Στο 92′ η ΑΕΚ ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτυ του Καραγεώργου μετά από ανατροπή του Νάννου από τον Σταματέλο.

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Παρασκευάς): Βήττας, Μπάρα (46′ Θεοδωρίδης), Κακαφίκας, Χαρίσιος, Δουβαρτζίδης, Λάμπρος, Κουτζιακουτζίδης (84′ Βητόπουλος), Σαλτσίδης (83′ Σταματέλος), Αλλά, Θώμος, Κοντοδήμος.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Καρανάνος, Βογιατζής, Μαυρόπουλος, Μαντζώλας, Μπαλίτσας, Νάννος, Σαριόγλου, Σαμαράς (16′ λ.τ. Αβραμίδης), Τσαρσιταλίδης, Καραγεώργος, Ιωαννίδης (70′ Παναγιωτίδης).

Διαιτητές: Ζούγρας, Σύκος, Ηλιάδης.






Σχόλια